Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE MAGIE VAN DE NOTENKRAKER IN HILTON AMSTERDAM

SFEERVOLLE FEESTPERIODE BETOVEREND VERBEELD

Gepubliceerd op: 1 november 2019

Hilton

Laat de winter maar komen! Want mét de donkere dagen, komen ook de feestdagen in zicht. Echt een periode om naar toe te leven. Plannen maken voor de kerst, voor oud en nieuw. Wat gaan we dit jaar doen met het gezin, familie, vrienden en collega’s? Een partijtje buitenshuis, samen koken en thuis tafelen; je laten verwennen en uitgebreid dineren? De keuzestress wordt al minder als je het blij makende programma ziet van Hilton Amsterdam.

 

DE NOTENKRAKER

Nutcracker

Tijdens de feestperiode ademt het hotel aan de Apollolaan – met de feeërieke kerstboom aan de gevel – de magische sfeer van de Notenkraker. De opmaat was al op 1 november met de start van de Magic Nutcracker Afternoon Tea. Het betoverende kerstsprookje is verbeeld in een carrousel vol zinnenprikkelende sandwiches en patisserie, die tot januari elke middag in de lobby wordt geserveerd. Het verhaal van de Notenkraker is ook thematisch verwerkt in verschillende kerstmenu’s. Niet eerder was de keuze zo uitgebreid; van de geliefde familie-kerstbrunch en het traditionele kerstdiner met zalm, kalkoen en Christmas Pudding, tot het legendarische avondvullende Tutti a tavola Italiaanse eetfestijn in Roberto’s Restaurant of een exclusief diner met kaviaar in de hoofdrol.

 

LEERZAME MASTERCLASSES VAN CHEF FRANZ CONDE

Franz Conde

Voor wie de kneepjes van de Italiaanse keuken zelf in de vingers wil krijgen verzorgt chefkok Franz Conde in december Masterclasses. De kids kunnen ook ervaring opdoen met lekkere dingen maken; vanaf 12 december tot de kerstdagen elke middag in Issimokerstkoekjes decoreren, warme chocolademelk drinken en pasta maken. Ondertussen kunnen ouders hier een keuze maken uit eetbare cadeautjes, bijvoorbeeld de befaamde Loison Panettone uit Vicenza.

 

OUDEJAARSAVOND

In Hilton Amsterdam wordt het jaar zeker niet geruisloos afgesloten. Oudejaarsavond staat in het teken van een Roaring Twenties feest met een gastronomisch diner en bubbels en een DJ in de Half Moon Lounge om het nieuwe jaar in te luiden.

Kijk op www.christmasathiltonamsterdam.com voor het volledige programma.

 

Tekst & beeld: Hilton Amsterdam

Gedeeld

verder lezen

HET TERRAS OP RONDOM: GELDERLANDPLEIN

HET TERRAS OP RONDOM: GELDERLANDPLEIN

In het meest zuidelijke stuk van Amsterdam-Zuid ligt Buitenveldert. Deze prachtige authentieke buurt is nog een beetje onontdekt als we het hebben over hotspots, hoewel er hier in het zonnetje een hoop leuke terrasjes zijn! Rondom Gelderlandplein kun je bijvoorbeeld heerlijk drankjes doen of uitgebreid dineren. Genoeg redenen dus om deze bijzondere buurt eens even in te duiken!

HET TERRAS OP IN: OUD-ZUID

HET TERRAS OP IN: OUD-ZUID

Heerlijk genieten op het terras. Dat is toch Amsterdam op z’n mooist in de zomer? In de rubriek ‘Het terras op’ lichten we de fijne plekjes voor je uit!