DE LEUKSTE KINDERFEESTJES VIER JE IN AMSTERDAM-ZUID

door | okt 9, 2023

Het organiseren van een kinderfeestje kan een flinke uitdaging zijn. Je wilt er tenslotte voor zorgen dat jouw mini-me en alle kids de leukste tijd van hun leven hebben. Maar waar begin je? Wij helpen je graag op weg. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de buitenlucht, creatieve activiteiten, of een educatieve ervaring, de leukste kinderfeestjes vier je in Amsterdam-Zuid! Met de volgende kinderfeestjes wordt het gegarandeerd een succes.

 

SPORTIEF KINDERFEESTJE, SPORT4KIDZ – SPORTZAAL SINT NICOLAAS LYCEUM – BEETHOVENPLEIN 2

Apenkooien, buitensport, balsport of een kajak-feestje, Sport4kidz organiseert de allerleukste actieve en sportieve kinderfeestjes van Amsterdam waarbij de kids zich volledig kunnen uitleven. Naast de 90-minuten durende sportactiviteiten, die begeleid worden door ervaren sportinstructeurs, bieden zij ook de mogelijkheid om op locatie taart, drankjes en avondeten te nuttigen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, dus jij als ouder kan ervoor kiezen om lekker mee te doen of vanaf de zijlijn mee te genieten. Met dit uitje weet je zeker dat de kinderen nog lang nagenieten.

DE LEUKSTE KINDERFEESTJES VIER JE IN AMSTERDAM-ZUID
Advertentie
DE LEUKSTE KINDERFEESTJES VIER JE IN AMSTERDAM-ZUID

BOWLEN BIJ KNIJN IS ALTIJD EEN GOED IDEE – KNIJN BOWLING & RESTAURANT – SCHELDEPLEIN 3

Als je aan bowlen denkt, denk je misschien niet gelijk aan een kinderfeestje. Maar niets is minder waar. Bowlen is nog steeds hot! Op woensdagmiddag organiseert Knijn de leukste discobowling kinderfeestjes. Al dansend gooi je de bal zo in een strike en zing je mee met je favoriete top-40 nummers. En heb je trek na al het bowlen en dansen? Uiteraard staat er wat lekkers voor je klaar.

DANSFEESTJE –  KINDERDIJKSTRAAT 79

Kan jouw zoon of dochter ook niet stil blijven zitten bij het horen van een lekker liedje op de radio? Dan is dit het perfecte kinderfeestje voor jullie. MijnDansFeest organiseert dansfeestjes die uitsluitend gegeven worden door dansdocenten. Ieder feestje is uniek en je kunt het helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo geef je zelf aan welke muziekkeuze en dansstijl je leuk vindt, kun je de danslocatie aanpassen en een ware videoclip maken. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog kiezen uit bekende gastdansers van verschillende tv-programma’s waaronder So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle. Als dat geen feest is!

PONYRIJDEN BIJ DE HOLLANDE MANAGE – VONDELSTRAAT 140

Wie wil dat nou niet? Een rondje rijden op een echte pony! Misschien is het wel het best bewaarde geheim van Amsterdam. Midden in de stad vind je de prachtige Hollandse Manage waar je samen met de paardenjuffen de paarden van stal haalt en een halfuur mag rijden. Om het feest compleet te maken kun je ook verschillende activiteiten bijboeken die je na de rit kunt doen. Kies je voor de speurtocht, poets je liever een pony of versier je graag een houten hoefijzer?

INTERACTIEF EN EDUCATIEF FEESTJE – MOVE- MOBILITY EXPERIENCE – STADIONPLEIN 28

Ben je op zoek naar een educatief kinderfeestje? Dan is Move the place to be. Je vindt hier een interactieve en uitdagende tentoonstelling over mobiliteit. Leer alles over de auto zonder stuur, ervaar interactieve games en ontdek alles over natuurkundige verschijnselen. Voor de snelheidsduivels is er een speciaal racefeestje: alle kinderen mogen dan (onder begeleiding) racen in een racesimulator en iedereen krijgt een certificaat mee naar huis. Houd je er toch meer van om creatief bezig te zijn? Dan is ‘Pimp my ride’ perfect voor jou! Hier zet je je eigen houten eco-autootje in elkaar die je kunt pimpen met kleuren en stickers. Vervolgens kun je samen op een heuse hellingbaan testen wie de snelste eco-auto heeft gemaakt! Als kers op de taart krijgt de jarige job een leuk cadeautje mee naar huis!

DE LEUKSTE KINDERFEESTJES VIER JE IN AMSTERDAM-ZUID
Wendy's kapsalon kinderfeestje Amsterdam-Zuid

BEAUTY- EN DICOFEEST BIJ WENDY’S KINDERKAPSALON – STADIONWEG 259

Bij Wendy weet je dat je goed zit voor prachtige vlechten en glitterende haren. Kies je voor het beautyfeest, dan ga je aan de slag met het versieren van een mooie haarband, worden je nagels gelakt, haren gevlochten en word je voorzien van een mooi make-upje. Zo ben je helemaal klaar voor de disco waarmee jullie het kinderfeestje afsluiten.

Ga je voor het discofeestje, dan wordt de winkel omgetoverd tot een ware minidisco. De kinderen krijgen een mooie haarbandvlecht met strik en de gezichten worden voorzien van de meest stralende glitters en diamanten. Het perfecte kinderfeestje voor alle kinderen die van dansen houden.

ZWEMMEN BIJ DE MIRANDABAD – DE MIRANDABAD – DE MIRANDALAAN 9

Zwemmen blijft altijd één groot feest. Iedere laatste vrijdag van de maand is er voor alle leeftijden discozwemmen in De Mirandabad. Van 19.00 tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom om mee te feesten op de muziek van DJ Ruben. Soms mag het best zo simpel zijn!

 

We hebben nog meer leuke tips om eropuit te gaan met kinderen in Amsterdam-Zuid.

Volg ons ook op Facebook en Instagram.