Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE HOOCH: 28 EXCLUSIEVE HIGH-END APPARTEMENTEN NU IN VERKOOP

Gepubliceerd: 8 juni 2018 22:24

In het Amsterdamse Museumkwartier geeft De Hooch een nieuwe dimensie aan exclusief wonen. Tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat worden 28 made-to-measure appartementen ontwikkeld voor mensen die de allerhoogste eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving én voor wie luxe een eerste levensbehoefte is.

EXCLUSIEVE LOBBY
De lobby van De Hoochis alleen toegankelijk voor bewoners en genode gasten. Met ruim 250 m2 neemt het vertrek in het gebouw een speciale plek en functie in. Het is een epicentrum van interactie tussen bewoners, die samen een society vormen, en vormt het sfeervolle voorportaal van jouw privédomein. De lobby wordt bemand door een privéconciërge en is voorzien van onder meer een lounge en bar.

GROOT EN GROOTS WONEN VANAF 3 MILJOEN EURO
MVSA Architects heeft een transparant gebouw ontworpen, met rondom glas van vloer tot plafond en royale buitenruimtes, dat uitnodigt tot groot en groots wonen. Op misschien wel de allermooiste locatie van de stad, in Oud Zuid, op de grens van het centrum en De Pijp, worden appartementen ontwikkeld tot ruim 300 m2.

Beeld: De Hooch

 

JOUW EIGEN INTERIOR DESIGNER
De 28 topsegmentwoningen worden volledig gepersonaliseerd. In samenwerking met een prominente interior designer – Kolenik Eco Chic Design, Wolterinck Design Studio, Framework Studio, &Prast&Hooft of TANK – stem je de volledige ruwbouw en het interieur van het appartement af op jouw wensen en voorkeuren. 

NU IS HET MOMENT!
De Hooch geeft jou de exclusieve kans in Amsterdam te leven en te wonen op het kwalitatieve niveau van wereldsteden als New York, Parijs en Londen. In het populaire Museumkwartier is De Hooch de komende jaren ongeëvenaard, zowel in ruimtelijke als politieke zin. Contemporaine architectuur, grenzeloze luxe, en persoonlijke service: in De Hooch is het de norm. De Hooch omarmt je met metropolitische luxe. 

De verkoop start nu! Laat je informeren en registreer jezelf via www.dehooch.nl 

SALES MANAGERS 

Amsterdam Sotheby’s International Realty
Marianne Joanknecht
joanknecht@sothebysrealty.nl
020 20 80 020 

Mar. J. Heule Makelaardij
Mr. Jeel Heule
jaheule@heulemakelaars.nl
020 67 66 633

Tekst: De Hooch

Gedeeld

verder lezen