Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE HAARTRENDS VAN NAJAAR 2018

Gepubliceerd op: 14 november 2018

Charlotte Charpentier vaeneti

Charlotte Charpentier (30) runt haar eigen high-end haarsalon væn.ə.t̬i (spreekt uit als: vanity) in De Pijp. Met een ruim aantal jaren ervaring bij gerenommeerde salons én als zelfstandige hebben zij en haar kappersschaar al flink wat meters geknipt gemaakt. Niet de minste namen mag zij in haar salon ontvangen. Zo laten ook influencers als Yara Michels en Sanny Verhoeven hun zorgvuldig opgespaarde lokken onder handen nemen door de goedlachse brunette. Wij vroegen Charlotte naar de laatste trends op haargebied!

 

 

KLEURHIT: MUSHROOM BLONDE

Beeld: Pinterest

Op kleurgebied gaan we steeds minder het Scandinavian Blonde zien en juist meer een samensmelting van koele en warme tinten. Charlotte noemt dit graag een mushroom blond. Het ideale van deze kleur is dat deze tint vrijwel bij iedereen goed staat! Laat de aanzet donkerder met een mooie overloop naar lichter blond. Voordeel hiervan is dat je je uitgroei niet zo snel meer hoeft bij te werken. Haar advies is om een silver shampoo te gebruiken om de koele tint mooi te houden.

KLASSIEKE BOB MET PONY

Bob pony haartrends 2018

Beeld: Pinterest

De lange bob’s gaan plaats maken voor de ultrakorte bob tot op de kaaklijn met daarbij een nonchalante pony à Brigitte Bardot. Je kunt dit kapsel heel klassiek dragen door te gaan voor veel glans en het haar heel stijl te dragen, of je kunt de bob met veel textuur dragen waardoor het geheel weer wat stoerder oogt. Doe er een sexy lippenstift bij, draag een paar opvallende oorbellen erbij en jij bent klaar om naar buiten te gaan!

 

 

EEN PRAKTISCHE WETLOOK

Beeld: Getty Images

Draag je haar eens helemaal naar achteren! Je kunt deze look heel eenvoudig creëren door bijvoorbeeld op droog haar volume-mousse aan te brengen en het haar naar achteren te föhnen. Doe daarover heen een zachte gel – dat is er één die niet uithardt – en jij hebt binnen no-time een mooie wet look bij jezelf gemaakt. Dit is een heel handig kapsel voor wanneer jij op je fiets stapt en door Amsterdam heen moet crossen! 😉

 

 

PUMP UP THE VOLUME

Beeld: Hair Pedia Club

Big, bigger, biggest! Net als bij de bob met de pony’s gaan we voor een nonchalante look met lange lagen en veel volume. Toupeer je haar een klein beetje bij je kruin op je achterhoofd en borstel je haar voorzichtig naar achteren. Bij deze look is droogshampoo een absolute aanrader. Gebruik je droogshampoo ook eens nadat je haar gewassen is. Het geeft extra volume en voorkomt bovendien dat je haar weer snel vet wordt. De volgende dag gebruik je nog een beetje droogshampoo en je bent verzekerd van nog een heerlijk volumineuze dag!

 

 

Charlotte Charpentier vaeneti

Charlotte Charpentier (30) runt haar eigen high-end hairsalon vaeneti in De Pijp. Met een ruim aantal jaren ervaring bij gerenommeerde salons en als zelfstandige hebben zij en haar schaar al flink wat meters geknipt gemaakt. Aan de Ceintuurbaan staat zij en haar team aan top-hairstylisten klaar om mannen en vrouwen een coupe aan te meten die past bij het gezicht én de persoonlijke wensen van de klant

 

 

Gedeeld

verder lezen