Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Total4Living op Gelderlandplein is the place to be voor mooie woonaccessoires, een op maat gemaakte bank of een compleet nieuw interieur. Voor persoonlijk advies komen de ervaren interieurontwerpers om de hoek kijken. Zij komen bij je thuis om alle wensen in kaart te brengen en natuurlijk ook om jou beter te leren kennen. Een interieur is namelijk heel persoonlijk. Met alle mogelijke opties aan maatwerk kan het team van Total4Living op deze manier jouw droomhuis creëren. Wij spraken interieurontwerper Hiske de Jong over haar favoriete items.

 

Hiske de Jong van Total4Living

 

“Als interieurontwerper ben je een soort woonpsycholoog die kijkt en luistert naar wat mensen zoeken of missen in hun interieur. Zonder iemand te kennen kun je geen advies uitbrengen. Daarom hebben we veel persoonlijk contact en komen we bij mensen thuis om hun huis te zien en stijl aan te voelen. Niets is ons te gek. Wij kunnen elk interieurvraagstuk beantwoorden, omdat we alles op maat kunnen ontwerpen. Van lichtplannen en vloeren tot inloopkasten en meubels. Dat maakt mijn werk ook zo leuk: het persoonlijke contact in combinatie met het creatieve.”

 

Ronda

 

Ronda

Dit stijlvolle model past helemaal bij de organische trend van dit moment. De Ronda is er zowel in een chaise longue als een bank en dus heel flexibel inzetbaar in meerdere ruimtes. Het model kan naar wens worden samengesteld, denk hierbij aan de afmetingen, poten, leer- en stofkeuzes. In onze showroom hebben we ingespeeld op de teddy en bouclé stoffentrend, dit geeft deze trendy bank een luxe twist.

 

Bob

 

Bob

Deze bank hebben we zelf getekend en samengesteld. We willen met dit model laten zien wat er allemaal mogelijk is bij een op maat gemaakte bank. Daarom zijn we losgegaan met allerlei soorten materialen en kleurcombinaties. De mogelijkheden zijn met dit model eindeloos, van formaat en stoffering tot tussentafeltjes en de kleur van de onderbak. Het leukste van mijn vak is natuurlijk een gepersonaliseerde bank creëren met onze klanten, dus geen wonder dat dit model favoriet is!

 

ByEve

 

By Eve

Helemaal nieuw in onze collectie: de verlichting van By Eve. We hebben hier zowel hang-, vloer-, wand- en tafellampen van waarbij verschillende glaskleuren, zoals champagne en smoke, worden gecombineerd met marmer, hout en metaal. Iedere lamp is individueel vervaardigd uit mondgeblazen glas; er komt dus echt vakmanschap aan te pas. Het resultaat is een compleet uniek product.