Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE FAVORIETE SPOTS VAN DO, ANNE-MAR, GILLY EN RYAN & SUNNERY

Gepubliceerd op: 12 september 2018

Als iemand weet op welke plekken je moet zijn in Zuid, zijn het de inwoners zelf wel. Altijd al benieuwd wat nu dé places to be van (bekende) Zuid-bewoners zijn? Op ons Instagram kanaal (@ZUID.nl_insta) lichten wij iedere woensdag de lievelingsplekjes van (oud) Zuid-bewoners uit. Van favoriete ontbijtplek, groenteboer, koffiezaak, kledingwinkel, schoenenzaak tot aan het allerlekkerste broodje kaas. In dit artikel zijn de favoriete spots van Do, Anne-Mar, Gilly en DJ-duo Ryan Marciano en Sunnery James aan de beurt. Wil je iedere woensdag op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op Instagram via @ZUID.nl_insta!

 

DO

Do

Beeld: Davien Hulsman

Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als zangeres Do, weet de fijne plekjes van Amsterdam-Zuid zeker te vinden. Op zondagochtend ontbijt zij graag met de kids bij Dignita Amsterdam. Voor een gezellig diner schuift zij aan bij Gent aan de Schinkel en voor fantastische pizza’s stuurt ze je naar Pommorosso Pizzeria!

 

ANNE-MAR ZWART 

Anne-Mar Zwart

Beeld: Davien Hulsman

Voor een goed vullende lunch vind je Anne-Mar Zwart bij RIJKS. Wanneer zij het iets te bont heeft gemaakt met de cocktails in de Tunes Bar van Het Conservatorium Hotel, eet zij graag een goed anti-kater ontbijtje bij Het Amsterdamse Proeflokaal. Echte aanraders zijn volgens haar de zalm en de steaksandwich op briochebrood met truffel mayonaise.

 

GILLY DRIELINGER

Gilly

Beeld: Gilly Drielinger

Waar we terecht kunnen voor zowel inspanning als ontspanning, vroegen wij aan personal trainer Gilly. Hij tipte ons Clubsportive aan de Zuidas, waar hij zelf ook regelmatig te vinden is. Verder is hij enthousiast over de Train More Black Label op de Koninginneweg en tipt hij Het Conservatorium Hotel als de spot voor yoga, spa en wellness!

 

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

Sunnery Ryan

Beeld: Davien Hulsman

Zodra de zon zich laat zien, is de kans groot dat je DJ-duo Sunnery James en Ryan Marciano zult spotten op het terras bij George W.P.A. Lunchen doen de jongens bij brasserie De Joffers, waar ze soms ook voor de borrel blijven plakken. Hun favoriete plek voor cocktails en goede muziek is Cafe Bellavista.

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

 

Gedeeld

verder lezen