DÉ FASHIONTRENDS VAN DEZE ZOMER

OM LEKKER TE FLANEREN IN ZUID

Gepubliceerd: 8 juni 2018 17:41

Dat de zomer weer in aantocht is, betekent niet alleen dat we weer lekker met z’n allen van het zonnetje gaan genieten, maar ook dat ein-de-lijk onze jassen weer de kast in mogen. Niets fijner dan over straat paraderen in je favoriete jurkje of met een nieuw hip topje. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de zomertrends van dit jaar. 

MAAK DE BLITS MET KLEUR
Misschien heb je het de afgelopen lente al een beetje op straat gespot, maar een kleur die helemaal trendy is, is geel. Denk bijvoorbeeld aan mosterdgele flaired-jeans of een zomerse gele jurk. Wil je echt een statement maken, shop dan een item in een lichtere neon-gele kleur. Een spetterende toevoeging aan je kast!  

FUNCTIONALITEIT BOVENAAN
Hier in Zuid zijn we gewend om een druk werkschema te combineren met een bruisend sociaal leven. Daarvoor zijn we op zoek naar de beste outfit voor elke situatie. Denk hierbij aan items die elke dag kunnen en in elke situatie passend zijn. Het dragen van functionele kleding is een trend die steeds meer begint te leven.

PRINTJES, PRINTJES, PRINTJES
Ben jij een liefhebber van prints, dan kun je deze zomer de plank niet misslaan! Denk out of the box met een mooi item dat polkadots, ruitjes of bloemen bevat and you’re good to go! Wat het nóg leuker maakt, is het feit dat de printjes terugkomen in elk item. Van een ruitjesbroek tot een stippeljurk of bloemetjestop: haal de diva in jezelf naar boven en schitter in de straten van Zuid! 

LIEF VOOR HET MILEU
Het was de afgelopen jaren al duidelijk te merken, dat duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu steeds belangrijker worden. Dit zien we terug in eetgewoontes, maar ook in de fashiontrends. Duurzame en eco-vriendelijke merken worden met het jaar populairder, wat er automatisch voor zorgt dat het aanbod ook groeit. Dus kom maar door met dat imitatiebont en vegan-leer. Helemaal hip!

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

5X DIT DRAAG JE ALS MAN OP EEN BRUILOFT

5X DIT DRAAG JE ALS MAN OP EEN BRUILOFT

Wedding season officially started! Heb je geen idee wat je als man moet dragen naar een bruiloft? Geen zorgen! Wij spraken de man die je van alle tips, facts en etiquette op het gebied van bruiloften voorziet. Michaël van Michael & Giso - specialist in...

MOEDERDAG GIFT GUIDE

MOEDERDAG GIFT GUIDE

Moederdag komt eraan! Tijd om de belangrijkste vrouw uit je leven in het zonnetje te zetten! Hieronder vind je de leukste tips om di mama volledig in de watten te leggen. Want dat verdient ze!   Moederdaglunch bij TOZI Speciaal voor alle mama’s is TOZI op...

IN STIJL DE PISTE AF MET AUSTRIA SPORT!

IN STIJL DE PISTE AF MET AUSTRIA SPORT!

Yes, we mogen eindelijk weer onbezorgd op wintersport! Is jouw outfit al piste ready? Zo niet, dan hebben we goed nieuws. Dichtbij Zuid is een grote, nieuwe sportwinkel geopend waar jij gegarandeerd scoort. Austria Sport is dé specialist in wintersport, outdoor en...