Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE CORNELIS SCHUYT

ÉÉN VAN DE MOOISTE STRATEN IN AMSTERDAM-ZUID

Gepubliceerd: 26 juni 2018 18:00

De Cornelis Schuytstraat is door zijn vele gezellige cafés, fijne sfeer, verschillende mensen, exclusieve boetiekjes en sfeervolle restaurants één van de meest geliefde locaties van Nederland. Deze charmante straat is voor de fijnproevers onder ons. De Cornelis Schuytstraat is dé perfecte aanrader voor een fijn middagje winkelen.

Denk je aan Oud-Zuid, dan kán het niet anders of de Cornelis Schuytstraat komt binnen no-time in je op. De charmante straat ademt luxe, telt de mooiste winkels en restaurants en heeft de dorpse sfeer die je maar op weinig plekken in Amsterdam zo vindt. Het brede aanbod aan boetiekjes en winkels is onwijs uitgebreid. Met brasserieën, restaurants, kledingwinkels en lingerieshops is de Cornelis Schuyt dé place to be!

De bekende Brasserie de Joffers en Brasserie Van Dam zijn plekken waar menig BN’er en Zuid-bewoner graag komt voor een kop koffie of een van de heerlijke lunch- of dineropties van de uitgebreide menu’s. Ben je op zoek naar een plek voor een snelle lunch tussendoor, dan kun je terecht bij Le Pain Quotidien, de Frietboutique of Joe & The Juice. Voor vers brood kun je het beste naar Bakker Bertram gaan, voor fris fruit en de lekkerste groenten staat Groentenier Tom Ensink voor je klaar.

Maar ook voor een niet-te-stillen-shoplust is de Cornelis Schuytstraat een geweldige optie om een middagje doorheen te struinen. Bij La Dress zijn de mooiste jurkjes voor elke gelegenheid te vinden, terwijl je bij Chiviva of Eres slaagt voor de meest prachtige lingerie. Bij Parfumerie Louise en Babasu staan er heerlijke flesjes parfum in de schappen. De heren kunnen terecht bij onder andere Salle Privée, Manwood, Ennu en Braez. Oh, en een goede tip… Neem voor iets lekkers tussendoor even een kijkje bij Patisserie Van Avezaath-Beune.

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN Gepubliceerd op: Dustin Huisman – oprichter van TROPHY BY GASSAN − en muzikant Jonna Fraser van Blessed Nights hebben onlangs hun krachten gebundeld en een fantastisch evenement neergezet. Veel...

TROPHY BY GASSAN

TROPHY BY GASSAN

TROPHY BY GASSAN VOOR HEM EN HAAR! Gepubliceerd op: In het leven geroepen met maar één doel: jou bijzonder laten voelen door een uniek juweel te dragen. TROPHY BY GASSAN is hét high-end merk dat gepersonaliseerde juwelen...