Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Bij familiebedrijf Van Haneghem vind je alles voor het ultieme genot van jouw buitenruimte. Van tuinontwerp en aanleg tot exclusief buitenmeubilair en op maat gemaakte stofferingen. In Heiloo ben je welkom in de winkel, die met een buitenruimte van 1400 m2 volop inspiratie biedt voor de ultieme inrichting van jouw tuin, (dak)terras of veranda. Door de buitenomgeving kun je hier perfect zien hoe de kleuren en materialen tot uiting komen. Wij spraken Roosmarijn van Haneghem over de laatste trends op het gebied van buitenmeubilair.

 

Van Haneghem

Familie Van Haneghem

 

“Van Haneghem is een familiebedrijf dat in 1965 is opgericht door mijn opa. Mijn vader en oom hebben het overgenomen en inmiddels ben ik de derde generatie die er werkzaam is. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, maar verzorgen daarnaast ook de inrichting van buitenruimtes en terrassen met prachtig buitenmeubilair. Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren, daarom luisteren we aandachtig naar onze klanten zodat we dit kunnen vertalen naar een ultiem plan. Het is echt mijn passie om een buitenruimte in te richten met onze meubels en mijn creatieve input hierin kwijt te kunnen.”

 

Amanu, Tribu

Amanu, Tribu

 

Teak 

Waar wij eerder veel vraag kregen naar materialen als aluminium en keramiek, zijn mensen nu juist toe aan de warmte en knusheid van teakhout. Steeds meer merken komen met prachtige collecties waar teakhout wordt gecombineerd met een ander materiaal. Een perfect voorbeeld hiervan is de Amanu collectie van Tribù; een echte hit! De prachtige massief teakhouten tafel heeft een keramisch blad en wordt gecombineerd met teakhouten stoelen met een gevlochten zitting.

 

Monsieur Tricot, Tribù

Monsieur Tricot, Tribù

 

Verlichting
De vraag naar sfeerverlichting voor buiten is ontzettend gegroeid. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn, is er voor ieder wat wils; hanglampen, tafellampen of zelfs vloerlampen. Een aantal modellen gebruiken hiervoor een solarpaneel, dit is ideaal voor buiten want dan is opladen niet nodig. De mooie Monsieur Tricot verlichting van Tribù heeft een gehaakt net dat beschikbaar is in vele kleuren. Deze sfeerverlichting is verkrijgbaar als hanglamp en vloerlamp.

 

Grid, Gloster

Grid, Gloster

 

Waterafstotende stoffen

Steeds meer meubilair heeft een waterafstotende stof. Deze stof is vanbinnen gelamineerd waardoor er geen water kan doordringen. Daar heb je een stuk minder omkijken naar! Merken als Gloster en Kettal zijn hier zeer sterk in, omdat deze kussens nog steeds heel comfortabel en zacht zijn, ondanks de sterke lamineerlaag. De Grid van Gloster is een voorbeeld van een bank met gelamineerde kussens. Deze prachtige bank is modulair en in allerlei opstellingen verkrijgbaar.

 

 

Van Haneghem
Vennewatersweg 17 (Heiloo)
072 533 24 17
info@vanhaneghem.nl