Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE AJAX BURGER BIJ VAN DAM

Gepubliceerd op: 7 mei 2019

Brasserie van Dam

Beeld: Brasserie van Dam

Op 8 mei speelt Ajax de tweede halve finale van de Champions League. In deze wedstrijd verdedigen de Amsterdammers in eigen huis een 1-0 voorsprong tegen Tottenham. Als Ajax hier wint of gelijk speelt dan staan ze in de finale van de Chamions League en dat zou een fantastische prestaties zijn. Bij Brasserie van Dam spelen ze hier geweldig op in en kun je hier genieten van een overheerlijke Ajax burger voorafgaand aan dit belangrijke duel.

 

Een Ajax burger? Ja, wij wisten tot vorige week ook niet dat het bestond, maar Brasserie van Dam heeft er door het succes van Ajax toch maar eentje op het menu gezet. Vorige week poste mede-eigenaresse Nicolet van Dam een foto van de burger op Instagram en Facebook en er kwamen natuurlijk alleen maar positieve reacties. Niet zo heel gek ook als je de hamburger ziet!!!

 

Brasserie van Dam

Beeld: Brasserie van Dam

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

EEN REDELIJK NORMALE BURGER

Leuk feitje aan dit overheerlijk hapje is het verschil tussen de Ajax burger en de normale burger van Brasserie van Dam; die is er namelijk niet. Het is precies dezelfde burger!!! Alleen het broodje wordt bezegeld met het Ajax-logo, door een stuk ijzer van de ijzerwinkel om de hoek. Toch is deze burger een groot succes!!

 

OPNIEUW VERKRIJGBAAR

Op dag van de eerste wedstrijd tussen Tottenham en Ajax was de burger binnen no-time uitverkocht. Normaal verkoopt Brasserie van Dam ongveer 30 burgers op een avond, maar nu waren er op één avond gelijk 80 burgers doorheen gegaan. Grote honger dus bij de Ajax fans, maar voor volgende wedstrijd zijn er gelukkig weer genoeg ingeslagen zodat je ook nu weer kan geniet van de Ajax burger.

 

8 mei trapt Ajax om 21.00 af tegen Tottenham en dit is door heel Zuid bijna wel te zien. Lees hier ons artikel voor een aantal sfeervolle cafés waar ze deze wedstrijd live uitzenden. 

 

Tekst: Bas Beekman

Gedeeld

verder lezen