Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DAMESMODEZAAK BEVERLY BEETHOVEN

Gepubliceerd op: 9 maart 2021

Beverly Hills naar de Beethovenstraat halen, dat is wat eigenaresse Alice Zegerius voor ogen had met haar winkel twintig jaar geleden. Samen met haar man Michael Overdiek richtte zij toentertijd damesmodezaak Beverly Beethoven op. Inmiddels is de zaak gevestigd in een mooi pand in winkelcentrum Gelderlandplein waar ze met hun steeds vernieuwende etalages een echte publiekstrekker zijn voor de fashionistas van Zuid en daarbuiten. Naast offline timmert Beverly Beethoven ook online hard aan de weg. Al voor de corona-uitbraak wist een mooie webshop neer te zetten en een grote schare aan followers op social media aan zich te binden. Dankzij deze trouwe fans en de onlinemogelijkheden, blijven ze onverminderd positief tijdens deze periode van lockdown!

 

BEETHOVENSTRAAT

Alice Zegerius wist op haar dertiende al dat zij de mode in wilde gaan. Zij is vervolgens naar de modeacademie gegaan. Op haar achttiende verhuisde zij met haar ouders naar Monaco, waar zij samen met haar moeder een damesmodewinkel runde. Vervolgens keerde ze terug naar Nederland waar zij in 2001 haar eigen winkel startte op de Beethovenstraat. Michael zorgt op de achtergrond dat alles in goede banen leidt. “We zijn gestart in de Beethovenstraat. Ik wilde daar echt het Beverly Hills gevoel creëren; superchique mode voor de modebewuste vrouw, vandaar ook de naam Beverly Beethoven. Een mondaine winkel waar we exclusieve kleding verkochten. Vervolgens hebben we ook een zaak geopend in het winkelcentrum Gelderlandplein. Inmiddels is de vraag wat meer veranderd en zijn we ook wat meer naar de vrijetijdskleding overgestapt”, vertelt Alice.

 

 

ONLINE AANWEZIGHEID

Op onlinegebied heeft Beverly Beethoven een grote schare aan fans opgebouwd. Hun kracht? De persoonlijke benadering. Het is namelijk niemand minder dan Alice zelf die altijd de laatste mode showt op de onlinekanalen. “We vinden het heel belangrijk om op een persoonlijke manier met onze klanten om te gaan. Dat doen we in de winkel, maar ook zeker online”, aldus Alice. Michael vult aan: “Zelfs voor de corona-uitbraak zetten we ons daar al keihard voor in. Dat was zeker een goede zet, want daarom waren we er nu al helemaal op ingespeeld en konden we direct alle online bestellingen aan en ervoor zorgen dat de klant deze op tijd in huis heeft.”

 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel <<

 

LEUKE EXTRRRRA

Online is het lastiger om de klant op dezelfde wijze in de watten te leggen als wanneer zij de winkel binnenstappen. Toch haalt Beverly Beethoven van alles uit de kast om de ervaring zo compleet mogelijk te maken. “De bestellingen versturen we altijd in een mooie doos met een luxe kledingzak waar we de kleding in versturen. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten iets extra’s te geven. Alice is er gek op om cadeautjes weg te geven bij de bestellingen. Zo hebben we onder andere al eens een design zonnebril of een mooie nagellak cadeau gedaan”, aldus Michael. De afgelopen maand ontvingen de vrouwen bij hun bestelling dan ook een heuse vibrator van EasyToys als ludieke extra. “Zeker in coronatijd waarbij de vrijgezelle vrouwen veel tijd thuis doorbrengen is dat een leuk cadeautje. Na negen maanden thuis met je man, ben je hem inmiddels ook wel zat”, grapt Alice.

 

 

GLOEDNIEUW YOUTUBE-KANAAL

Het ondernemende koppel achter Beverly Beethoven zit niet stil. Ook bij hen zorgt de pandemie dat ze blijven zoeken naar nieuwe manieren om het merk Beverly Beethoven op de kaart te zetten. Michael geeft vast een tipje van de sluier: “Waar we in Steenrijk Straatarm al begonnen waren met het teruggeven aan de maatschappij, willen we nu via ons YouTube-kanaal doorzetten. We blijven actief en van ons te laten horen.”

 

BEVERLY BEETHOVEN
Gelderlandplein 80
020 670 96 69
www.beverlybeethoven.nl
Instagram: @beverlybeethoven

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Fotografie: Beverly Beethoven

 

Gedeeld

verder lezen

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...