Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WIJ ZIJN CURIOUS KIDS. LEUK KENNIS TE MAKEN! 

Gepubliceerd op: 24 juni 2021

Curious Kids

Curious Kids biedt professionele, kindgerichte kinderopvang aan in een veilige en warme sfeer waarbij de persoonlijke aandacht voor ieder kind optimaal gewaarborgd wordt. Ze bieden kleinere horizontale baby-, dreumes-, peuter- en peuterplusgroepen in huiselijke sfeer. Er zijn twee tot drie vaste leidsters per groep die ervoor zorgen dat de kinderen iedere dag een gestructureerde en fijne tijd hebben. Rust, reinheid en regelmaat vormen de kernwoorden voor de groepen van Curious Kids.

WARME MAALTIJD
Voeding is een belangrijk onderdeel bij Curious Kids. De maaltijden zijn gemaakt met 100% biologische producten en elke middag krijgen de kinderen een warme suikervrije gestoomde lunch. De lunch bestaat uit drie á vier soorten groenten, vis, tofu of ei, en koolhydraten zoals pasta, aardappels of rijst.

 

FRISSE NEUS
Elke locatie van Curious Kids heeft een eigen tuin. Hier kunnen de kinderen bij goed weer spelen. Ook gaan de leidster er graag op uit met de kleintjes, bijvoorbeeld voor een wandeling met de zesling-wagen, of naar de speeltuin of het park. Bovendien kunnen de kinderen wekelijks genieten van een yoga- en muziekles op de groep.

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie << 

>>  Vervolg artikel << 

 

HELDERE COMMUNICATIE
De communicatie tussen leidsters en ouders vindt gedurende de opvangdag plaats over Whatsapp. Elk gezin heeft een persoonlijke Whatsapp-groep waarin ze minimaal één foto of video per dag van het kind ontvangen. Hiermee worden ouders op de hoogte gehouden. Aan het einde van de opvangdag is er een mondelinge overdracht waarbij de dag kort doorgenomen wordt.

 

LOCATIES
De maar liefst 35 groepen van Curious Kids zitten verspreid door Amsterdam-Zuid en West.

Locaties Zuid:
– Prinses Irenestraat
– Uiterwaardenstraat
– Van Woustraat
– Churchill-laan
– Cornelis Trooststraat
– Rustenburgerstraat
– Van Ostadestraat
– Sophialaan
– Ceintuurbaan

 

Locaties West:
– Chassestraat
– Admiraal de Ruijterweg
– Amaliastraat

Voor vragen of een vrijblijvende rondleiding op een van de locaties, kun je contact opnemen met Curious Kids via planning@curiouskids.nl

Tekst & Beeld: Curious Kids

Gedeeld

verder lezen