HIER MOET JE ZIJN VOOR FABULOUS BROWS

door | jul 24, 2018

Heb jij mooi gevormde wenkbrauwen waar je niks aan hoeft te doen? Dan heb je veel geluk! Het kost namelijk heel wat gedoe om ze strak en vol te houden. Gelukkig zijn er genoeg plekken in Zuid waar je met liefde geholpen wordt om je brows prachtig in vorm te krijgen! Natuurlijk hebben wij deze voor je uitgezocht. 

 

BRAUW AMSTERDAM – MAASSTRAAT 123

Brauw Amsterdam

Beeld: Brauw Amsterdam

For fuller natural looking eyebrows! Bij Brauw Amsterdam krijgen je wenkbrauwen een vollere look; door middel van microblading. Microblading is een techniek waarbij met flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje een voor een lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht worden met natuurlijke pigmenten in de huid. Brauw Amsterdam is hierin gespecialiseerd en tovert jouw oneffen wenkbrauwen om tot volle natuurlijk ogende brows!

 

SALON AMSTERDAM – RIJNSTRAAT 19

SALON Amsterdam

Beeld: SALON Amsterdam

Door middel van een draadje de vorm van je wenkbrauw mooi maken. Het is een ware kunst maar de grote focus op hoge kwaliteit en service, maakt dat je bij SALON Amsterdam helemaal op de goede plek zit! Het is dan ook de eerste wenkbrauw- en schoonheidsstudio in Nederland die zich volledig richt op de techniek van threading. Na een bezoekje aan SALON flaneer jij door te straten van Zuid met de mooiste wenkies in town.

 

THE BROWBARBER – RUYSDAELKADE 71

THE BROWBARBER

Beeld: THE BROWBARBER

Bij THE BROWBARBER weten ze als geen ander dat je wenkbrauwen een ontzettend belangrijk deel van je gezicht zijn. Hier wordt er samen met jou gekeken naar je wensen en de mogelijkheden, zodat je helemaal tevreden en met fleeky brows de stoel weer uit komt. Bij THE BROWBARBER kun je je wenkbrauwen laten kleuren, waxen én threaden. Maar je kunt hier ook terecht voor semi-permanente make-up of ombre brows!

 

NURIAN BROW EXPERTS – WILLEMSPARKWEG 160

Nurian Brow Experts

Beeld: Nurian Brow Experts

Wil jij graag je wenkbrauwen eens flink verwennen? Boek dan een treatment bij Nurian Brow Experts, hier kun je namelijk terecht voor verschillende behandelingen die ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen weer perfect in shape zijn! Je kunt bijvoorbeeld een brow lift (met shaping & tinting) boeken om perfect symmetrische wenkbrauwen te creëren!

 

PARFUMERIE EN SCHOONHEIDSSALON BABASSU – CORNELIS SCHUYTSTRAAT 40

Beeld: Cornelis Schuytstraat & Maikel Thijssen

Tot slot is ook Babassu een hele goede optie om je wenkbrauwen onder handen te laten nemen. Hier richten ze zich op huidverbetering en ontspanning. Hierbij maken ze gebruik van de mooiste cosmetische merken. Leuk om te weten: bij Babassu zijn er nog talloze andere behandelingen waarbij je lekker kunt ontspannen!

 

Tekst: Melda Kanatlarli & Lisa Kroesen