Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VERSTRAK JE HUID VAN BINNENUIT BIJ COOLSCULPTING MET ULTHERA®

HUIDVERJONGINGSBEHANDELING ZONDER OPERATIEVE INGREEP!

Gepubliceerd: 7 juli 2018 09:00

Wil jij helemaal strak in je vel zitten voor het bikiniseizoen, maar heb je geen tijd of zin om uren in de sportschool te spenderen? Dan móet je haast wel onder het mes zou je denken. Mooi niet! Coolsculpting Centers aan de Van Baerlestraat 132 biedt behandelingen zonder chirurgische ingreep, maar mét een fantastisch resultaat. Naast de populaire methode Coolsculpting® –  die vetcellen definitief verwijdert met selectieve koeling – introduceert Coolsculpting Centers nu Ulthera®. Deze behandeling lift en verstrakt je huid van binnenuit, zonder operatie en hersteltijd! 

Verjonging van gelaat en decolleté
Drs. Saadia Hannachia is medisch directeur van Coolsculpting Centers en co-founder van de Ulthera®-kliniek. Als cosmetisch arts is zij gespecialiseerd in niet-invasieve behandelmethoden: “We hebben Ulthera® geïntroduceerd, omdat ik op mijn Coolsculpting-spreekuur vaak mensen tref die een behandeling willen voor de onderkin. Omdat Coolsculpting® niet altijd geschikt is, ben ik gaan kijken naar een andere methode. Uiteindelijk vind ik Ulthera® het best bij ons passen. Deze huidverjongingstechniek maakt het mogelijk om het gehele gelaat tot aan het decolleté, te verstrakken en liften. Bovendien heeft Ulthera® het strenge, Amerikaanse FDA-keurmerk; dat was voor mij een vereiste.” 

fotocredits: CoolSculpting Centers

Verstrakking zonder facelift
Veel zon, roken, maar ook je genen bepalen de conditie van jouw huid. Feit is dat collageen en elastine afnemen rond je 25ste jaar en dat je vanaf die leeftijd wel een collageenboost kan gebruiken. “Bij een afname gaat je huid onder invloed van de zwaartekracht ‘hangen’. Voor wie toe is aan verstrakking, maar een chirurgische facelift een stap te ver vindt gaan, is Ulthera® een goede tussenbehandeling. Je wordt hiermee mooier oud, zonder dat je te maken hebt met scalpels, naalden en een lange herstelperiode.”  

Resultaat
Bij Ulthera® wordt de kracht van ultrasound energie toegepast. Via een echo kan Saadia precies zien of ze de juiste huidlaag raakt om het collageen te stimuleren. Na zo’n 3 tot 4 maanden is het proces van collageenaanmaak nog gaande maar kun je al resultaten zien en volgt een evaluatiegesprek. Hoe vaak er daarna nog een behandeling nodig is, hangt af van de conditie van de huid. “Het resultaat is niet blijvend, want we stoppen het verouderingsproces helaas niet. Gemiddeld kiezen mensen ervoor om na anderhalf jaar opnieuw een behandeling te laten doen.”  

Iets voor jou? Kijk op www.coolsculptingcenters.nl of www.ultherakliniek.nl

Tekst: Milou Peeters

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

  Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015...