Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COMING SOON: DEZE SPOTS GAAN BINNENKORT OPEN!

Gepubliceerd op: 30 september 2018

Amsterdam-Zuid is en blijft volop in ontwikkeling. Steeds meer nieuwe zaakjes openen hun deuren in onze prachtige wijken en daar zijn wij maar al te blij mee! Ook de komende tijd doen weer enkele nieuwe pareltjes hun intrede in Zuid. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

 

NENI – STADIONPLEIN 22-24

Beeld: NENI

Momenteel wordt er nog volop verbouwd in de oude Citroëngarage van Zuid, maar we hoeven gelukkig niet zo heel lang meer te wachten voordat we hier terecht kunnen voor een heerlijk hapje eten. Binnenkort opent hier namelijk NENI, een restaurant waar je in een warme sfeer kunt genieten van de oostmediterrane keuken. En nog meer lekker nieuws: naast het restaurant opent NENI ook een deli met bakkerij, waar je verse broden en heerlijke baksels kunt kopen!

 

VALÓN – RIJNBUURT, DE RIVIERENBUURT


Nog eventjes en dan is de Rivierenbuurt een tof wijnrestaurant rijker! De transformatie van een oud bruin café naar een wijn-gastrobar, levert VALÓN op, waar je terecht kunt voor lunch, borrel en diner. Wij hebben de chef gesproken en hij vertelde ons dat we hier kunnen gaan genieten van de Franse keuken met een twist. Jammie! Je kunt heerlijk binnen zitten maar met mooi weer is er ook de leuke optie om buiten op het ruime hoekterras plaats te nemen. Wij kunnen niet wachten!

 

HOUSE OF KAROSA – ROELOF HARTSTRAAT 36-H

Beeld: House of KAROSA

Op 3 oktober is het zover! Overmorgen opent House Of KAROSA haar deuren aan de Roelof Hartstraat! Met het oog op de huidige trends weet het ervaren team van kappers wel wat ze met jouw haar moeten en worden alle trucjes uit de kast gehaald om jou na je bezoek met een stralende coupe weer de deur uit te laten gaan. Houd de Facebookpagina van House of KAROSA goed in de gaten voor meer informatie!

 

MONKI – GERARD DOUPLEIN 17


Shopliefhebbers opgelet: De Pijp gaat driehonderd vierkante meter rijker worden aan kleding! Het Scandinavische modemerk MONKI komt namelijk ook naar Amsterdam-Zuid. Inclusief spiegelplafond en regenboog-pashokjes! Leuk feitje: op de openingsdag kun je 20% korting scoren door lief te glimlachen naar het personeel. Houd hun Facebookpagina dus goed in de gaten!

 

DEER MAMA – CEINTUURBAAN 71

Beeld: Deer Mama

Vegan restaurant Dophert opent een nieuwe zaak! En wel in ons prachtige Zuid. Begin November kun je bij Deer Mama in De Pijp naar binnen wandelen voor een uitgebreid menu aan heerlijke, vegan opties! Denk hierbij aan veganistische softijsjes, heerlijke gourmetburgers, boozy milkshakes en uiteraard enkele DopHert-klassiekers. Yummy!

 

Zijn er bij jou in de buurt spots die net open zijn of binnenkort open gaan? Laat he ons weten en wie weet lichten wij ze de volgende keer uit!

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

EEN BURGER ETEN MET GORDON

Gordon Heuckeroth opende zijn nieuwe The Burger Room in Amsterdam-Zuid! Onder het genot van een burger vroegen we de rasentertainer hoe het met hem gaat!