Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COMING SOON: MEI 2021

Gepubliceerd op: 31 mei 2021

Het fijne aan Zuid is dat er altijd nieuwe zaakjes zijn die hun intrede doen in de buurt! Ook deze maand kunnen we weer een aantal mooie zaken aankondigen, dit is wat je kunt verwachten!

 

SPECIAL WINES – MARATHONWEG 15

Specialwines Amsterdam

Beeld: Specialwines Amsterdam

Op zoek naar een speciale fles wijn voor een (speciale) gelegenheid? Die scoor je binnenkort op de Marathonweg bij Specialwines Amsterdam! Na de pop-up locatie aan het Stadionplein, die inmiddels te klein was geworden, verhuizen zij naar de permanente nieuwe locatie! Specialwines is een samenwerking waar kleinschalige, gepassioneerde wijnimporteurs op een toegankelijke wijze hun geweldige assortiment in wijnen presenteren! De wijnen zijn met passie en liefde voor het vak door ambachtelijke, kleine wijnproducenten geproduceerd en dragen daarom welverdiend de titel ‘Special Wines’!

 

ST.APE STORE AMSTERDAM – CORNELIS SCHUYTSTRAAT 16

We love it: Dutch brands! ST. APE, een Nederlands merk met binnenkort een store in de Cornelis Schuytstraat! Het merk biedt voor zowel mannen als vrouwen een uitdagende collectie met luxe leather jackets, denim en meer ready-to-wearproducten. De collecties bieden ware must-haves voor ieder seizoen!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

MOURITS HUIDTHERAPIE & ARTSEN – VAN BAERLESTRAAT

Mourits Huidtherapie & artsen

Beeld: Mourits Huidtherapie & artsen

Zuid is binnenkort een kliniek rijker! Bij Mourits Huidtherapie & Artsen kun je binnenkort terecht voor verschillende behandelingen voor jouw huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken en veel meer. De kliniek opent de deuren van haar tweede kliniek in de Van Baerlestraat na een succesvolle vestiging in Den Haag voor cosmetische en medische behandelingen!

 

Zoals je ziet: weer een heleboel leuke zaakjes om naar uit te kijken! Laten we hopen dat deze snel hun deuren kunnen openen, fingers crossed!

 

Tekst: Melda Kanatlarli

 

Gedeeld

verder lezen