Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COMING SOON! – MEI 2019

Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Al die gloednieuwe zaken, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Gelukkig blijven er dan ook maar zaken bij komen. Wij kunnen niet wachten totdat deze twee nieuwkomers Amsterdam-Zuid binnenkort zullen gaan verrijken! 

 

SIMPLY FISH – KONINGINNEWEG 212

Kun je ook zo genieten van een lekkere hap vis met een witwijntje? Bij Simply Fish beloven ze precies dat van supergoeie kwaliteit. In het hart van Oud-Zuid opent deze nieuwe zaak binnenkort de deuren. Bekende horecaondernemer Won Yip is de viszaak begonnen, omdat hij naar eigen zeggen ‘de combinatie van prijs-kwaliteit en de service die daarbij hoort’ mist in het huidige horeca-aanbod. De ondernemer komt zelf uit de vissersprovincie van Nederland; Zeeland, dus dat belooft veel goeds.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

NAZKA – VAN OSTADESTRAAT 352

Beeld: NAZKA

Met de komst van dit Peruaanse restaurant, is Zuid weer een cuisine rijker. De gerechten die NAZKA op tafel worden gezet, zijn een eerbetoon aan het Andesgebergte en de verschillende smaken die daar te vinden zijn. Voor een bijzondere smaaksensatie, moet je zeer binnenkort dus op de Van Woustraat zijn.

 

Tekst: Bas Beekman

Gedeeld

verder lezen