Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COMING SOON IN ZUID!

Er openen weer een flink aantal toffe hotspots in Zuid. Of het nu gaat om een gym of een culinaire highlight, wij houden je op de hoogte en helpen je graag met het vinden van deze nieuwe plekken! Deze maand tippen we je met de volgende places you cannot miss!

 

VONDELGYM ZUIDAS – EDUARD VAN BEINUMSTRAAT

Vondelgym Zuidas Koffie

Beeld: Vondelgym

Na de vestigingen op de Overtoom en de Wibautstraat, zal de Vondelgym van Arie Boomsma nu ook neerstrijken op de Zuidas. Als alles volgens planning gaat, zal in november de derde vestiging openen aan de Eduard van Beinumstraat. Schrijf je hier nu alvast in voor Vondelgym Zuid!

 

JOE AND THE JUICE  – FERDINAND BOLSTRAAT

Joe & the Juice

Beeld: Joe & the Juice


Voor verse sapjes, goeie koffie, smakelijke sandwiches en ander lekkers kun je prima terecht bij Joe & the Juice. Het toffe aan hun concept is dat zij zoveel mogelijk naar de trend van Zero Waste handelen. Zo gebruiken zij de vezels van de niet-verkochte smoothies bij het bereiden van hun zoete lekkernijen. Fijn toch? Het derde en nieuwste filiaal van deze Deense keten is inmiddels geopend aan de Ferdinand Bolstraat.

 

TONI LOCO – ALBERT CUYPSTRAAT

Zalige pizza’s met een dunne bodem en heerlijk verse ingrediënten, daar moet je binnenkort voor op de Albert Cuypstraat zijn. De deuren van Toni Loco zullen hier in de maand september openen. Bij Toni Loco worden alleen traditionele toppings gebruikt, want wat al goed is daar moet je niet te veel aan sleutelen vinden zij! Buon appetito!

 

ROCYCLE – CEINTUURBAAN

Rocycle

Beeld: Rocycle

Een nieuwe Rocycle studio opent in de Pijp! Tijdens een klein uurtje Rocycle train je alle spiergroepen met een intensieve work-out op een fiets. De combinatie van cardio en krachttraining slaat goed aan onder de Amsterdammers, want aan de Ceintuurbaan opent binnenkort alweer de derde studio van dit fitnessconcept!

 

Heb je tips over zaakjes die in Zuid gaan openen of net zijn geopend? Schroom niet om ons een berichtje te sturen met meer info!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

Tijdens een reis naar Jordanië kom je de meest indrukwekkende plekken tegen. De vijf meest bijzondere bezienswaardigheden die je niet mag missen, staan ook nog eens op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heb ik voor je op een rijtje gezet!     WADI RUM Wadi Rum...

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

  Sebastiaan Capel – voormalig stadsdeelvoorzitter én trots bewoner van Amsterdam-Zuid – kent ons stadsdeel op zijn duimpje en neemt ons in zijn maandelijkse column mee naar de plekken waar hij enthousiast van wordt. Er zijn van die plekken die je als...

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

  Begin juni reisde ik met een groep collega’s naar het prachtige Hvar. Dit eiland in Kroatië is de ideale keuze voor zowel een privé- als bedrijfsreis. Het is zonovergoten, staat vol met lavendel en wordt beschouwd als één van de tien mooiste eilanden ter...