Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COMING SOON: DEZE ZAKEN OPENEN BIJNA HUN DEUREN

Gepubliceerd op: 6 augustus 2018

Fiets jij ook regelmatig langs winkel- en horecapanden waaraan druk gewerkt wordt? Wij vragen ons altijd meteen af welke nieuwe spots hier gaan komen. Binnenkort openen er ook in Zuid weer nieuwe zaakjes hun deuren, wij lichten er vier voor je uit.

 

VISQUE – WILLEMSPARKWEG 220

Visque Amsterdam

Beeld: Visque Amsterdam

Het kan bijna ieder moment zover zijn dat Visque haar deuren opent. Een splinternieuwe oesterbar in Oud Zuid, dit kan niet anders dan een groot succes worden! Wij houden de insta in de gaten en kunnen niet wachten om hier een kijkje te nemen  J

 

MEATLESS DISTRICT – VAN WOUSTRAAT

Meatless District

Beeld: Meatless District

Na de goedlopende zaak aan de Bilderdijkstraat gaat Meatless District uitbreiden naar Zuid! Aan de van Woustraat opent binnenkort de tweede vestiging en daar zijn we dolblij mee. In West zijn we een aantal keer wezen proeven en met name de falafel en vegan ceasar salad gaan er erg goed in. We zijn benieuwd wat deze vestiging gaat brengen!

 

HAPPY HAPPY JOY JOY – CEINTUURBAAN

Happyhappyjoyjoy

Beeld: Happyhappyjoyjoy

Ook Happy Happy Joy Joy gaat na West en Oost nu ook Zuid veroveren! Dit Asian Streetfood restaurant wordt een ware aanwinst voor de Ceintuurbaan. Met shared dining is dit een heerlijk avondje uit en met name de buns zijn om je vingers bij af te likken.

 

 

KNAP INSTITUTE – WILLEMSPARKWEG

Knap Institute

Beeld: Knap Institute

Deze zeer geliefde salon gaat uitbreiden! De tweede vestiging van Knap Institute opent aan de Willemsparkweg. Wil je jouw huid een oppeppertje geven na die heerlijke zomermaanden? Dan kun je vanaf vanaf september ook bij deze vestiging terecht!

 

Openen er bij jou in de buurt binnenkort nieuwe zaakjes of zijn er zaakjes net geopend? Laat het ons dan vooral eventjes weten via info@zuid.nl en wie weet lichten we ook deze spots de volgende keer uit!

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

RECENT

verder lezen

COLUMN: RUBEN VAN ZWIETEN

Zelf was ik recent afgestudeerd en verenigde het seminarium en het Leidsche Studentencorps in mij. Kerken sluiten en sloten, maar ik dacht: laat ik er juist één openen.

COLUMN LEON: EEN BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN…

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures COLUMN LEON: EEN BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN... Gepubliceerd op: Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden; in deze column eens niet zoveel...

GEZIEN IN ZUID: PANTERPRINT

Richard Nagel (27) struint de straten van Zuid af op zoek naar interessante modeverschijnselen. Zijn bijzondere vondsten deelt hij graag met ons op ZUID.nl!

WINTER BLUES? BOEK VILA AHORA!

Wij begrijpen dat dit ideaal weer is om vast plannen te maken voor de zomervakantie. Zie jij jezelf volledig ontspannen op Ibiza? Dan tippen wij Vila Ahora!