Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COMING SOON: APRIL 2021

Gepubliceerd op: 15 april 2021

In Amsterdam-Zuid blijft de horeca en retail branche groeien en daar zijn wij maar al te blij mee! Ben jij benieuwd naar waar je binnenkort (hopelijk) aanschuift op het terras of waar je interieur inspiratie kunt opdoen in Zuid? Wij zetten alle coming soon spots voor je op een rijtje!

 

LE PETIT GEORGE – WILLEMSPARKWEG 223

Het nieuwe terras van Le Petit George is the place to be op een zwoele zomeravond! Het pittoreske restaurant brasserie bevindt zich op steenworpafstand van George W.P.A. op de Willemsparkweg en George Bistro Bistro aan het Valeriusplein. De nieuwste George is dus een uitbreiding van het reeds bestaande en succesvolle concept van George Amsterdam. Hopelijk worden we bij Le Petit verrast met nieuwe smaken in hetzelfde concept! Wij kunnen niet wachten om de kaart te bewonderen…

 

GRAMMES AMSTERDAM – MAASSTRAAT 16

Grammes

Beeld: Grammes

Not open, but soon-ish! Grammes is opgericht door chef Maxime Papin die na 10 jaar hard werk en trainingen in de beste patisserieën in Parijs en New York zijn kennis en ervaringen naar de Maasstraat in Zuid brengt! Grammes staat voor het Franse woord grammen, hiermee wordt benadrukt dat ze hier detailgericht te werk gaan met zowel de koffie, het gebak als de klantenservice! Voor een voorproefje kun je hier momenteel op woensdagen tussen 8:00 en 12:00 (of sold-out) terecht en op zaterdagen op basis van time-slots die op de website kunt boeken. De échte opening is er pas over een aantal weken…

 

ALLESTEDLUND – VAN BAERLESTRAAT 50

Allestedlund

Beeld: Allestedlund

Er opent binnenkort een vestiging van het Deense merk Allestedlund in de Van Baerlestraat! Dit van oorsprong Deense lifestyle winkel biedt een unieke mix van meubels, decoratie artikelen, planten en bloemen. Door de kleurrijke en levendige designs belooft Allestedlund een buitengewone en levendige winkelervaring te bieden in Zuid! Wij kunnen niet wachten om hier binnen een kijkje te kunnen nemen, naar verwachting kunnen zij ons eind mei ontvangen!

 

BCC – GELDERLANDPLEIN

Gelderlandplein wordt een elektro-retailer rijker! Binnenkort zal hier na een korte inbouwperiode een BCC-filiaal haar deuren openen. De elektronicaheld biedt oplossingen in huis die het thuisleven net iets leuker, makkelijker en slimmer maken! Ideaal voor als je op Gelderlandplein bent en een rondje wilt lopen door de winkel om de nieuwste technologische ontwikkelingen in de elektronica te testen!

 

DOØR – GENERAAL VETTERSTRAAT 35

DOØR

Beeld: DOØR

Kan jij niet wachten om weer je work-outs in de gym te doen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want zodra de deuren van de sportscholen weer opengaan kun je bij de nieuwe boutique gym DOØR in Zuid terecht! In deze gym is er ruimte voor vrije trainingen maar zodra het mag worden hier ook (kleine) groepslessen aangeboden! Denk hierbij aan functionele trainingen zoals crossfit en intensieve boks trainingen. Wil jij liever je coronakilootjes eraf trainen met een personal trainer? Dan kun je er zeker ook begeleid worden door een!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

SHULA DELI – TWEEDE VAN DER HELSTRAAT 17HS

SHULA Deli

Beeld: SHULA Deli

Binnenkort is het mogelijk om dankzij SHULA te genieten van de overheerlijke verse lekkernijen uit Tel Aviv in Amsterdam-Zuid! De deli shop in De Pijp zal ons voorzien van de mediterrane goodies die verschillende culturen die samenkomen in Israël weerspiegelen, denk hierbij aan smeuïge hummus en home made challah gebak. De diverse keuken met nadruk op wilde kruiden en olijfolie is een rijke cuisine met veel verse ingrediënten, daarom zijn wij erg verheugd op de opening van deze foodshop!

 

LABFRESH – VAN BAERLESTRAAT 32

Geen vlekken. Geen geur. Geen gedoe. Daar staat het snelgroeiende textielmerk Labfresh voor! Met de eerste winkelruimte aan de Van Baerlestraat in Amsterdam-Zuid is de eerste stap gezet naar een fysieke winkel waar de vlek- en geurwerende mannenkleding te verkrijgen is. Het merk verkocht eerder al online de slimme shirts voor mannen maar met de uitbreiding naar een flagshipstore die in juni opent, wordt het merk naar een andere dimensie getild. Stay fresh and clean met Labfresh!

 

IJSCO – VAN BAERLESTRAAT 51

Met het mint gekleurde gevel kun je deze schattige ijssalon haast niet missen in de Van Baerlestraat! Bij IJsco Amsterdam zijn ze nu volop aan het werk zodat je binnenkort hier kunt genieten van de ijsjes. Wij hebben het vermoeden dat je hier deze zomer op heel veel overheerlijke smaken kunt rekenen!

 

ROLLING SUSHI – BEETHOVENSTRAAT 36HS

Rolling Sushi

Beeld: Rolling Sushi

Sushi lovers opgelet! De Beethovenstraat is een sushi-zaak rijker! Bij Rollingsushi staat het volgende centraal: door een unieke en betaalbare sushirol aan te bieden, willen ze hier van sushi een alledaagse snack/maaltijd maken. Zo geniet je elk moment van de dag van een heerlijke rol zonder twee keer na te denken over de prijs! Binnenkort kun je hier behalve sushirollen ook vijf verschillende Bubble Tea’s bestellen! Het menu belooft een mooie mix te zijn tussen toffe Japanse producten en de hedendaagse sushi helden. Naar verwachting kunnen we begin mei eindelijk genieten van Rollingsushi in de Beethovenstraat!

 

ROCCA AMSTERDAM – FERDINAND BOLSTRAAT 26

Rocca Amsterdam

Beeld: Rocca Amsterdam

Summer vibes in De Pijp? Met het nieuwe concept dat Rocca Amsterdam introduceert voorspellen zij de zon en de Mediterrane sferen naar onze hoofdstad te brengen! Met de prachtige gekleurde Italiaanse tegels zit de sfeer er nu al in!

 

Zoals je ziet: weer een heleboel leuke zaakjes om naar uit te kijken! Laten we hopen dat deze snel hun deuren kunnen openen, fingers crossed!

 

Tekst: Melda Kanatlarli

 

Gedeeld

verder lezen