Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN MARLEEN: NIEUW SEIZOEN, NIEUWE START

Gepubliceerd op: 18 september 2019

Marleen Versteeg

 

Lieve lezers,

 

Sommigen van jullie kennen mij misschien al, velen van jullie echter nog niet. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Sinds augustus ben ik weer terug op het oude vertrouwde ZUID.nl en ZOZ nest. Vorig jaar schreef ik al met veel plezier artikelen voor ZUID.nl, maar mijn liefde voor dit mooie platform was zeker nog niet gedoofd. En dus kroop het bloed waar het niet gaan kon. Dit keer in een andere rol, namelijk die van Relationship Manager. Grote kans dus dat je mij de komende tijd ziet rondfietsen door de straten van Zuid om de hechte banden met de ondernemers en de buurtbewoners te onderhouden en nog meer te versterken!

 

De afgelopen maand heb ik mij samen met mijn collega’s mogen inzetten voor een waardevolle invulling van zowel ZUID.nl als magazine ZOZ – Zie Oud Zuid. Wat hebben we weer leuke gesprekken gevoerd, interessante mensen ontmoet en mooie stukken geschreven. Ik schrijf dan ook vol trots deze column voor ZUID.nl.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

 

>> Vervolg artikel <<

 

Wisten jullie al dat ZUID.nl inmiddels alweer één jaar bestaat? Echt waar! Ik weet nog goed dat de plannen werden gesmeed en we hard aan het brainstormen waren voor een goede invulling van dit gave platform. Het moest een vermakelijk, maar ook informatief- en educatief platform worden. Het reilen en zeilen in ons buurtje Amsterdam-Zuid moest en zou nog beter en makkelijker zichtbaar zijn voor zowel haar inwoners als bezoekers. De meest amusante ideeën kwamen voorbij. Halverwege dit proces nam ik, naar nu blijkt, tijdelijk afscheid. In de tussentijd hebben mijn toenmalige collega’s echter niet stilgezeten en dit heeft geresulteerd in ons mooie platform ZUID.nl. Inmiddels mag ik hier weer met veel plezier mijn steentje aan bijdragen, hoe tof is dat?!  

 

Ook mag ik me ‘bemoeien’ met magazine ZOZ – Zie Oud Zuid. Op de cover van september prijkt dit keer schrijfster, columniste en boekenrecensente Susan Smit. Deze bekende dame is niet alleen beeldschoon, maar heeft inmiddels ook een behoorlijke carrière neergezet als romanschrijfster. Ze schrijft voornamelijk boeken over de liefde. Een fenomeen dat ons allemaal bezighoudt. Zo ook mij. Liefde is niet alleen een gevoel. Het is ook een besluit. En zo besloot ik om terug te keren naar ZUID.nl en ZOZ met als doorslaggevende factor mijn liefde voor Amsterdam-Zuid en haar mensen. Zelf woon ik met enorm veel plezier in deze fijne buurt. Amsterdam is natuurlijk een stad, maar Zuid voelt voor mij toch een beetje dorps. Met de tijd herken- en ken je elkaar. En dat is supergezellig!

 

Nu de maand september haar intrede heeft gedaan en oktober zich al weer langzaam aandient, loopt de zomer langzaam ten einde. De dagen worden korter en het weer wordt wisselvalliger. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe start. Ook voor mij in mijn nieuwe functie bij ZUID.nl en ZOZ, waarin ik hoop gauw met jullie kennis te maken! 

 

Ik wens jullie veel lees- en kijkplezier op ons ‘vermakelijke’ platform ZUID.nl!

 

Liefs,

 

Marleen

marleen@zuid-media.nl

 

 

Gedeeld

verder lezen

COLUMN BOB: OP ZUIDVAKANTIE

COLUMN BOB: OP ZUIDVAKANTIE

Bob Oostelbos raadt een staycation in Amsterdam-Zuid zeker aan! Met zoveel moois in eigen stad hoeven we deze zomer toch eigenlijk ook niet het land uit?

COLUMN DICK: HUIDHONGER

COLUMN DICK: HUIDHONGER

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!

COLUMN BOB: OP ZUIDVAKANTIE

COLUMN BOB: OP ZUIDVAKANTIE

Bob Oostelbos raadt een staycation in Amsterdam-Zuid zeker aan! Met zoveel moois in eigen stad hoeven we deze zomer toch eigenlijk ook niet het land uit?

COLUMN DICK: HUIDHONGER

COLUMN DICK: HUIDHONGER

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!