Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN MARLEEN: EEN KLEIN WONDERTJE

Gepubliceerd op: 27 februari 2020

Marleen Versteeg

Lieve lezers,

 

In maart krijg ik altijd vakantiekriebels. Een soort kickstart naar de zomerperiode, lijkt wel.

“Schat, ik heb zin om naar de zon te gaan! Dat koude en natte weer. Ik wil er echt even tussenuit.” Ik hoor het mezelf nog zo zeggen. Mijn vriend dook het internet op – op zoek naar een leuke getaway, terwijl ik gezellig met een vriendin zat bij te kletsen onder het genot van een lekker wijntje. Over van alles werd gesproken, ook de vermoeidheid die mij opeens een tijdlang teisterde. Totdat mijn vriendin ineens zei: “Marleen, je bent gewoon zwanger!”

Precies een jaar geleden raakte ik in deze maand in verwachting van mijn eerste kindje. Wat een intens geluk! Vol enthousiasme begonnen mijn vriend en ik aan de voorbereidingen voor de komst van onze baby. Het lijstje was al snel gemaakt. Of lijstje? Zeg maar gerust lijst! Bij het krijgen van een eerste kindje, zijn nieuwe spullen zeker nodig en god, wat is er veel keuze voor zo’n kleintje! Het huis werd verbouwd, de babyspullen aangeschaft en de nodige afspraken werden gemaakt. Afgelopen december werd onze kleine dan eindelijk geboren. Een prachtige dochter en zij draagt de naam Tess Isabel.

In de komende maand zal ik weer terugkeren op de redactie van ZUID.nl. Na een heerlijk verlof waarin ik ontzettend heb genoten van het volledig moederen over mijn lieve dochter, kan ik ook niet wachten om straks weer achter mijn bureau aan te mogen schuiven. Mocht je het je trouwens nog afvragen: met die vakantie is het ook nog goed gekomen. La Dolce Vita in Italië, hoewel dit keer dan wel zonder een goed glas wijn…

 

Tot snel weer in de straten van Zuid!

 

Liefs, Marleen – Relationship manager

 

Gedeeld

verder lezen