COLUMN JEFFREY: UITVLIEGEN

door | okt 6, 2021

 

Exact drie jaar geleden schreef ik – eveneens voor het oktobernummer – mijn eerste voorwoord voor magazine Zie Oud Zuid. Toentertijd was ik een fris gezicht bij ZUID Media, nog onwetend over de bijzondere en leerzame periode die mij te wachten stond.

Na nog geen zes maanden in dienst werd mij de kans aangeboden om het hoofdredacteurschap op mij te nemen, waarop ik dacht: Ik? Ik kom pas net kijken! Maar goed, zo een kans sla je natuurlijk niet af en pak je met beide handen aan.

Inmiddels ben ik vijfendertig edities ZOZ verder. Op het moment van dit schrijven, leg ik de laatste hand aan mijn allerlaatste nummer als hoofdredacteur. Mijn laatste editie, waarin we volgens traditie in oktober inzoomen op alles wat Amsterdam-Zuid aan wonen en interieur te bieden heeft om van jouw huis een thuis te maken.

En nu is voor mij het moment aangebroken om uit te vliegen en het ‘vertrouwde thuis’ ZUID Media te verlaten. Voordat ik afrond wil ik graag alle ondernemers, trouwe lezers, bijzondere Zuidbewoners en het team bedanken voor alle mooie verhalen, interessante gesprekken en gezellige momenten. Zonder jullie zouden we namelijk geen ZOZ kunnen maken!

 

Tot ziens in de straten van Zuid,

Jeffrey Struijk – Hoofdredacteur