Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN JEFFREY: UITVLIEGEN

Gepubliceerd op: 6 oktober 2021

 

Exact drie jaar geleden schreef ik – eveneens voor het oktobernummer – mijn eerste voorwoord voor magazine Zie Oud Zuid. Toentertijd was ik een fris gezicht bij ZUID Media, nog onwetend over de bijzondere en leerzame periode die mij te wachten stond.

Na nog geen zes maanden in dienst werd mij de kans aangeboden om het hoofdredacteurschap op mij te nemen, waarop ik dacht: Ik? Ik kom pas net kijken! Maar goed, zo een kans sla je natuurlijk niet af en pak je met beide handen aan.

Inmiddels ben ik vijfendertig edities ZOZ verder. Op het moment van dit schrijven, leg ik de laatste hand aan mijn allerlaatste nummer als hoofdredacteur. Mijn laatste editie, waarin we volgens traditie in oktober inzoomen op alles wat Amsterdam-Zuid aan wonen en interieur te bieden heeft om van jouw huis een thuis te maken.

En nu is voor mij het moment aangebroken om uit te vliegen en het ‘vertrouwde thuis’ ZUID Media te verlaten. Voordat ik afrond wil ik graag alle ondernemers, trouwe lezers, bijzondere Zuidbewoners en het team bedanken voor alle mooie verhalen, interessante gesprekken en gezellige momenten. Zonder jullie zouden we namelijk geen ZOZ kunnen maken!

 

Tot ziens in de straten van Zuid,

Jeffrey Struijk – Hoofdredacteur

Gedeeld

verder lezen

MINI ELECTRIC: DE PERFECTE STADSAUTO

MINI ELECTRIC: DE PERFECTE STADSAUTO

In een indrukwekkend, kolossaal pand langs de A10 bevindt zich Van Poelgeest. De grootste en meest exclusieve BMW en MINI-dealer van Nederland. Het draait hier om pure beleving en passie voor de diverse automerken. Zo heeft MINI een geheel eigen afdeling waar je alle...

COLUMN SORAYA LEZAAR: JOY IS HET NIEUWE GOUD!

COLUMN SORAYA LEZAAR: JOY IS HET NIEUWE GOUD!

Iedere maand delen we op Woozy Wednesday tips van ondernemer en Zuid-bewoner Soraya Lezaar. Deze mindset mentor pleit voor een vrije geest waarbij zelfvertrouwen, intuïtie en levensgeluk het uitgangspunt zijn. Als eigenaresse van The Mindset Society faciliteert zij...

COLUMN DENISE BOEKHOFF: TREASURE HUNTING

COLUMN DENISE BOEKHOFF: TREASURE HUNTING

Winkelen is niet mijn favoriete bezigheid, maar er zijn uitzonderingen. Je kunt mij namelijk niet blijer maken dan met een goede vintage winkel. De enige kledingwinkel waar ik echt graag naar toe ga. Vintage winkelen is anders, het is een belevenis op zich en zelfs de...

COLUMN DENISE BOEKHOFF: WHAT ABOUT FASHION

COLUMN DENISE BOEKHOFF: WHAT ABOUT FASHION

Wat betekent mode eigenlijk? In het Frans betekent mode: wijze of manier. Een manier van kleden die je overal ziet, meestal van korte duur en die op een bepaald moment aantrekkelijk is. Het zet me toch aan het denken. Wat betekent mode voor mij? Ben ik gevoelig voor...

MINI ELECTRIC: DE PERFECTE STADSAUTO

MINI ELECTRIC: DE PERFECTE STADSAUTO

In een indrukwekkend, kolossaal pand langs de A10 bevindt zich Van Poelgeest. De grootste en meest exclusieve BMW en MINI-dealer van Nederland. Het draait hier om pure beleving en passie voor de diverse automerken. Zo heeft MINI een geheel eigen afdeling waar je alle...

COLUMN SORAYA LEZAAR: JOY IS HET NIEUWE GOUD!

COLUMN SORAYA LEZAAR: JOY IS HET NIEUWE GOUD!

Iedere maand delen we op Woozy Wednesday tips van ondernemer en Zuid-bewoner Soraya Lezaar. Deze mindset mentor pleit voor een vrije geest waarbij zelfvertrouwen, intuïtie en levensgeluk het uitgangspunt zijn. Als eigenaresse van The Mindset Society faciliteert zij...

COLUMN DENISE BOEKHOFF: TREASURE HUNTING

COLUMN DENISE BOEKHOFF: TREASURE HUNTING

Winkelen is niet mijn favoriete bezigheid, maar er zijn uitzonderingen. Je kunt mij namelijk niet blijer maken dan met een goede vintage winkel. De enige kledingwinkel waar ik echt graag naar toe ga. Vintage winkelen is anders, het is een belevenis op zich en zelfs de...

COLUMN DENISE BOEKHOFF: WHAT ABOUT FASHION

COLUMN DENISE BOEKHOFF: WHAT ABOUT FASHION

Wat betekent mode eigenlijk? In het Frans betekent mode: wijze of manier. Een manier van kleden die je overal ziet, meestal van korte duur en die op een bepaald moment aantrekkelijk is. Het zet me toch aan het denken. Wat betekent mode voor mij? Ben ik gevoelig voor...