Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN JEFFREY: UITVLIEGEN

Gepubliceerd op: 6 oktober 2021

 

Exact drie jaar geleden schreef ik – eveneens voor het oktobernummer – mijn eerste voorwoord voor magazine Zie Oud Zuid. Toentertijd was ik een fris gezicht bij ZUID Media, nog onwetend over de bijzondere en leerzame periode die mij te wachten stond.

Na nog geen zes maanden in dienst werd mij de kans aangeboden om het hoofdredacteurschap op mij te nemen, waarop ik dacht: Ik? Ik kom pas net kijken! Maar goed, zo een kans sla je natuurlijk niet af en pak je met beide handen aan.

Inmiddels ben ik vijfendertig edities ZOZ verder. Op het moment van dit schrijven, leg ik de laatste hand aan mijn allerlaatste nummer als hoofdredacteur. Mijn laatste editie, waarin we volgens traditie in oktober inzoomen op alles wat Amsterdam-Zuid aan wonen en interieur te bieden heeft om van jouw huis een thuis te maken.

En nu is voor mij het moment aangebroken om uit te vliegen en het ‘vertrouwde thuis’ ZUID Media te verlaten. Voordat ik afrond wil ik graag alle ondernemers, trouwe lezers, bijzondere Zuidbewoners en het team bedanken voor alle mooie verhalen, interessante gesprekken en gezellige momenten. Zonder jullie zouden we namelijk geen ZOZ kunnen maken!

 

Tot ziens in de straten van Zuid,

Jeffrey Struijk – Hoofdredacteur

Gedeeld

verder lezen

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

Tijdens een reis naar Jordanië kom je de meest indrukwekkende plekken tegen. De vijf meest bijzondere bezienswaardigheden die je niet mag missen, staan ook nog eens op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heb ik voor je op een rijtje gezet!     WADI RUM Wadi Rum...

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

  Sebastiaan Capel – voormalig stadsdeelvoorzitter én trots bewoner van Amsterdam-Zuid – kent ons stadsdeel op zijn duimpje en neemt ons in zijn maandelijkse column mee naar de plekken waar hij enthousiast van wordt. Er zijn van die plekken die je als...

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

  Begin juni reisde ik met een groep collega’s naar het prachtige Hvar. Dit eiland in Kroatië is de ideale keuze voor zowel een privé- als bedrijfsreis. Het is zonovergoten, staat vol met lavendel en wordt beschouwd als één van de tien mooiste eilanden ter...

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

Tijdens een reis naar Jordanië kom je de meest indrukwekkende plekken tegen. De vijf meest bijzondere bezienswaardigheden die je niet mag missen, staan ook nog eens op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heb ik voor je op een rijtje gezet!     WADI RUM Wadi Rum...

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

  Sebastiaan Capel – voormalig stadsdeelvoorzitter én trots bewoner van Amsterdam-Zuid – kent ons stadsdeel op zijn duimpje en neemt ons in zijn maandelijkse column mee naar de plekken waar hij enthousiast van wordt. Er zijn van die plekken die je als...

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

  Begin juni reisde ik met een groep collega’s naar het prachtige Hvar. Dit eiland in Kroatië is de ideale keuze voor zowel een privé- als bedrijfsreis. Het is zonovergoten, staat vol met lavendel en wordt beschouwd als één van de tien mooiste eilanden ter...