Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN DICK: ‘ZWEET’ ESCAPE

Gepubliceerd op: 6 november 2020

Momenteel is de boksles vrijwel het enige overgebleven uitstapje in mijn leven. Dat mijn boksleraar een appetijtelijke verschijning is, is als een pleister op de wond. Het is er eentje van het kaliber Badr Hari. Een boom van een kerel, foute – doch geile – kop met een strakke rij tanden erin, giganteske poten, billen als kokosnoten en dan die biceps… Enfin, de boodschap is duidelijk. Het type man waarvan je niet hoopt dat je kind ermee thuiskomt, maar vrijwel alle vrouwen en gay mannen glibberen weg bij het idee van een avontuurtje met hem.

 

 

Een klein dingetje: de boksleraar in kwestie valt op vrouwen. Nu heeft me dat vaker absoluut níét in de weg gestaan om zo’n exemplaar het bed in te krijgen, dus waarom zou ik het dit keer niet weer voor elkaar kunnen boksen? Bovendien, ik hou wel van een uitdaging. Iedere week begeven mijn beste vriendin en ik ons dan ook steevast op de woensdagavond richting Spa Zuiver voor een lesje zweten. En die investering wierp nu eindelijk zijn vruchten af…

Hij maakte altijd al wel dubbelzinnige grappen. Ik dacht dat hij dat deed om mijn vriendin in te palmen. Dat hij haar zo wilde laten zien dat hij als uber machoman toch echt wel gay friendly en dus oké was. Alleen dit keer was mijn vriendin ziek – ze had die dag twee keer in haar elleboog geniest en moest dus thuisblijven – en was ik met mijn goede gedrag alleen komen opdraven. Zijn volledige aandacht ging naar mij uit.

En die avond gebeurde het… Voor ik het wist waren we al flink op stoom. Zweetdruppels vormden zich over heel mijn lichaam. Hij had er blijkbaar ook oprecht veel zin in en voerde het tempo genadeloos op. Hij was niet te houden. ‘Harder!’, hoorde ik hem vanachter mij schreeuwen. De stoten werden steeds krachtiger. Sterker nog: het begon zelfs een beetje pijn te doen. Maar goed, ik was toch al nooit zo’n liefhebber geweest van die poezelige Hemaseks. ‘Nog even volhouden, kom op!’, beval hij streng.

Na ruim een uur kon ik niet meer. Ik had alles gegeven. Gesloopt was ik. ‘Dick, je mag je zak schoonmaken’, zei hij terwijl ik naar adem aan het snakken was. Eh,sorry? Dat kwam wel erg lomp zijn strot uit, dacht ik nog. ‘Ja, even je bokszak afnemen met desinfectiespray. COVID-regels, hè!’. Die woorden brachten mij weer terug naar de keiharde realiteit. Pfff, de laatste tijd gaat mijn fantasie ook zo met me aan de haal…

 

X Dick

 

 
Iedere maand lees je de Lulverhalen van Dick in magazine Zie Oud Zuid.

Gedeeld

verder lezen

ALLES WAT JE ALTIJD AL WILDE WETEN OVER HET HOOFDDORPPLEIN

ALLES WAT JE ALTIJD AL WILDE WETEN OVER HET HOOFDDORPPLEIN

Amsterdam-Zuid wordt vaak geprezen om het dorpse gevoel dat er heerst. Een van de woonwijken waarbij dat gezellige ons-kent-ons gevoel zéker aanwezig is, is de Hoofddorppleinbuurt! Of je nu altijd al graag in deze kleurrijke buurt komt of deze hidden gem nog een beetje moet ontdekken; met deze leuke weetjes word jij weer een heel stuk wijzer over dit prachtige deel van onze stad.

COLUMN DICK: STOPTOBER

COLUMN DICK: STOPTOBER

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!

WAT ZOU JIJ DOEN MET 100.000 EURO?

WAT ZOU JIJ DOEN MET 100.000 EURO?

“Wat zou jij doen met 100.000 euro budget in jouw buurt?”, was de vraag die een tijdje geleden gesteld werd aan de bewoners in Zuid. Onze ambassadeurs wisten daar wel raad mee.

ALLES WAT JE ALTIJD AL WILDE WETEN OVER HET HOOFDDORPPLEIN

ALLES WAT JE ALTIJD AL WILDE WETEN OVER HET HOOFDDORPPLEIN

Amsterdam-Zuid wordt vaak geprezen om het dorpse gevoel dat er heerst. Een van de woonwijken waarbij dat gezellige ons-kent-ons gevoel zéker aanwezig is, is de Hoofddorppleinbuurt! Of je nu altijd al graag in deze kleurrijke buurt komt of deze hidden gem nog een beetje moet ontdekken; met deze leuke weetjes word jij weer een heel stuk wijzer over dit prachtige deel van onze stad.

COLUMN DICK: STOPTOBER

COLUMN DICK: STOPTOBER

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!

WAT ZOU JIJ DOEN MET 100.000 EURO?

WAT ZOU JIJ DOEN MET 100.000 EURO?

“Wat zou jij doen met 100.000 euro budget in jouw buurt?”, was de vraag die een tijdje geleden gesteld werd aan de bewoners in Zuid. Onze ambassadeurs wisten daar wel raad mee.