Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN DICK: ‘ZWEET’ ESCAPE

Gepubliceerd op: 6 november 2020

Momenteel is de boksles vrijwel het enige overgebleven uitstapje in mijn leven. Dat mijn boksleraar een appetijtelijke verschijning is, is als een pleister op de wond. Het is er eentje van het kaliber Badr Hari. Een boom van een kerel, foute – doch geile – kop met een strakke rij tanden erin, giganteske poten, billen als kokosnoten en dan die biceps… Enfin, de boodschap is duidelijk. Het type man waarvan je niet hoopt dat je kind ermee thuiskomt, maar vrijwel alle vrouwen en gay mannen glibberen weg bij het idee van een avontuurtje met hem.

 

 

Een klein dingetje: de boksleraar in kwestie valt op vrouwen. Nu heeft me dat vaker absoluut níét in de weg gestaan om zo’n exemplaar het bed in te krijgen, dus waarom zou ik het dit keer niet weer voor elkaar kunnen boksen? Bovendien, ik hou wel van een uitdaging. Iedere week begeven mijn beste vriendin en ik ons dan ook steevast op de woensdagavond richting Spa Zuiver voor een lesje zweten. En die investering wierp nu eindelijk zijn vruchten af…

Hij maakte altijd al wel dubbelzinnige grappen. Ik dacht dat hij dat deed om mijn vriendin in te palmen. Dat hij haar zo wilde laten zien dat hij als uber machoman toch echt wel gay friendly en dus oké was. Alleen dit keer was mijn vriendin ziek – ze had die dag twee keer in haar elleboog geniest en moest dus thuisblijven – en was ik met mijn goede gedrag alleen komen opdraven. Zijn volledige aandacht ging naar mij uit.

En die avond gebeurde het… Voor ik het wist waren we al flink op stoom. Zweetdruppels vormden zich over heel mijn lichaam. Hij had er blijkbaar ook oprecht veel zin in en voerde het tempo genadeloos op. Hij was niet te houden. ‘Harder!’, hoorde ik hem vanachter mij schreeuwen. De stoten werden steeds krachtiger. Sterker nog: het begon zelfs een beetje pijn te doen. Maar goed, ik was toch al nooit zo’n liefhebber geweest van die poezelige Hemaseks. ‘Nog even volhouden, kom op!’, beval hij streng.

Na ruim een uur kon ik niet meer. Ik had alles gegeven. Gesloopt was ik. ‘Dick, je mag je zak schoonmaken’, zei hij terwijl ik naar adem aan het snakken was. Eh,sorry? Dat kwam wel erg lomp zijn strot uit, dacht ik nog. ‘Ja, even je bokszak afnemen met desinfectiespray. COVID-regels, hè!’. Die woorden brachten mij weer terug naar de keiharde realiteit. Pfff, de laatste tijd gaat mijn fantasie ook zo met me aan de haal…

 

X Dick

 

 
Iedere maand lees je de Lulverhalen van Dick in magazine Zie Oud Zuid.

Gedeeld

verder lezen

MET MARIJKE HELWEGEN IN DE PRESIDENTIAL SUITE

MET MARIJKE HELWEGEN IN DE PRESIDENTIAL SUITE

Marijke Helwegen liet eind jaren 90 het hele land kennismaken met het toen volledig nieuwe fenomeen; cosmetische chirurgie. De koningin van de esthetische ingrepen én een van Nederlands grootste dierenvrienden zet zich tegenwoordig in als ombudsvrouw voor de Baarnsche Courant. Hoogste tijd om haar eindelijk eens beter te leren kennen!

BN’ERS SPOTTEN IN ZUID MET EDWIN SMULDERS

BN’ERS SPOTTEN IN ZUID MET EDWIN SMULDERS

Edwin Smulders is misschien wel Nederlands bekendste persfotograaf. Voor zijn werk is hij soms wel dagen in Amsterdam-Zuid te vinden. Op zoek naar een smeuïge primeur en dat ene kiekje waarop BN’er-minnend Nederland zit te wachten.

MET MARIJKE HELWEGEN IN DE PRESIDENTIAL SUITE

MET MARIJKE HELWEGEN IN DE PRESIDENTIAL SUITE

Marijke Helwegen liet eind jaren 90 het hele land kennismaken met het toen volledig nieuwe fenomeen; cosmetische chirurgie. De koningin van de esthetische ingrepen én een van Nederlands grootste dierenvrienden zet zich tegenwoordig in als ombudsvrouw voor de Baarnsche Courant. Hoogste tijd om haar eindelijk eens beter te leren kennen!

BN’ERS SPOTTEN IN ZUID MET EDWIN SMULDERS

BN’ERS SPOTTEN IN ZUID MET EDWIN SMULDERS

Edwin Smulders is misschien wel Nederlands bekendste persfotograaf. Voor zijn werk is hij soms wel dagen in Amsterdam-Zuid te vinden. Op zoek naar een smeuïge primeur en dat ene kiekje waarop BN’er-minnend Nederland zit te wachten.