COLUMN DICK: SLUTTY SUMMER

door | jul 2, 2021

Slutty Summer

Diederik is een man van ‘pak ‘em beet begin dertig’. Hij staat volop in het leven, reist de wereld over naar tropische oorden, nipt champie met zijn vrienden op de leukste feestjes en heeft een fantastische baan. Maar toch mist er iets…

 

We zijn er klaar voor. Vaxxed, waxed and ready for action gaan we de komende slutty summer tegemoet. Na ruim anderhalf jaar meer binnen te hebben gezeten dan ons lief is, mogen we eindelijk weer laveloos in de lampen hangen.

 

Waar er enkele weken geleden nog geen enkele stip aan de horizon te zien was en we nog midden in een volledige lockdown zaten, lijkt het haast allemaal een nare droom te zijn geweest. Aan de serieuze en strenge toon waarmee Rutte en De Jonge ons recentelijk nog toespraken heeft vrijwel niemand nog actieve herinneringen.

 

We kunnen weer over naar de orde van de dag: flaneren in de club en shinen op de terrassen. Doordeweeks afzien in de sportschool om in het weekend volledig naar de getver te gaan. Terug naar een wereld waarin we ongegeneerd onze opgespaarde centen uitgeven tijdens een shopweekendje in Dubai of peperdure cocktails wegtikken op de stranden van Ibiza, omdat onze volgers op social media daar nu niet meer afkeurend op kunnen reageren. De wereld ligt weer aan onze voeten in een land waar het virus op zijn retour is en een kriebel in de keel niet meteen duidt op corona, maar waarschijnlijk gewoon te wijten valt aan een chlamydia-infectie na de zoveelste uit de hand gelopen avond.

 

Het leven lacht ons weer toe. Genieten is het motto en niemand pakt ons dat meer af. De komende tijd verspreiden we alleen maar liefde en genieten we van de roaring twenties van de eenentwintigste eeuw. Of nou ja, totdat er weer iemand zo nodig op een vleermuis moet knabbelen…

X DICK

 

 
Iedere maand lees je de Lulverhalen van Dick in magazine Zie Oud Zuid.