Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COBRA ART PRESENTEERT:
NIEUWE EXPOSITIE JAMES CHIEW & KARIN VERMEER

Gepubliceerd op: 26 oktober 2018

Van vrijdag 2 tot en met vrijdag 30 november is er weer een gloednieuwe expositie te bewonderen bij Cobra Art Gallery! Dit keer zijn er prachtige werken te zien van kunstenaars James Chiew en Karin Vermeer. Wat je je hier bij voor kun(s)t stellen? Explosieve kleuren, verrassende vormen en interessante combinaties. Modern gecombineerd met old school. Exciting!

 

REALISTICH DOCH ABSTRACT

Nadat Karin Vermeer haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie afrondde, dook ze in de wereld van kunst en landschapschilderijen. Nu ontwerpt ze vooral kunst op aanvraag, speciaal voor de interieurbranche. Het werk van Karin Vermeer is onwijs veelzijdig, realistische en abstracte zaken worden gecombineerd tot prachtige kunstwerken. Deze creatieve duizendpoot heeft gevoel voor trends en styling, wat je absoluut terugziet in haar spetterende werk.

 

INNOVATIEVE KUNSTWERKEN

Waar het ooit allemaal begon als een hobby, is het werk van James Chiew uitgegroeid tot professionaliteit van de bovenste plank. De art director en fotograaf heeft een passie voor het combineren van analoge en digitale technieken, waarbij de zoektocht naar nieuwe materialen oneindig is. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld roestvast staal, verschillende soorten verf en kunststoffen ontwerpt James Chiew creatieve, innovatieve kunstwerken.

 

TROTS OP DE COLLECTIE

Cobra Art is erg trots op de gloednieuwe collecties die in de galerie te zien zijn. De mooie werken zijn tot en met 30 november te bewonderen. Cobra Art Gallery nodigt iedereen dan ook van harte uit om de collecties te bekijken. Neem dus zeker een kijkje en laat je verrassen door de inspirerende werken van James Chiew en Karin Vermeer.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen