Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Debora Huisman-Leeser – oprichter van de unieke en gepatenteerde juwelenlijn Choices by DL – heeft onlangs weer alles uit de kast gehaald om de nieuwste items te presenteren. Tijdens het spectaculaire event bij The Duchess ontbrak het de tachtig VIP-gasten dan ook nergens aan; van een gigantische bloemenmuur en pianist bij ontvangst tot een exclusief diner met modeshow om de nieuwste schitterende items te tonen.  

 

Nieuwe collectie Choices by DL

 

Floral Novelties Diner

Debora blikt terug op een geslaagde avond vol botanische sferen, modieuze gasten en heerlijk eten. De nieuwe collectie van Choices by DL werd op ludieke wijze gepresenteerd door middel van een modeshow van de zusjes en modellen Zoe & Yasmin Rachamim. Daarnaast kregen alle gasten gedurende de avond de gelegenheid om de collectie te passen en bewonderen.

 

Gassan

 

Mix & Match

Met de juwelen van Choices by DL blijf je eindeloos variëren van stijl. Zo kun je de nieuwste Oval Large Double Ring goed combineren met een mooie pinkring, wat weer helemaal trendy is. Dankzij het ingenieuze bajonetsysteem is het mogelijk om de kleurstenen en diamanten in een handomdraai aan te passen zodat het perfect matcht bij jouw zomerse outfit!

 

Ontdek de volledige collectie op www.choicesbydl.nl of kom langs in de boetiek en laat je inspireren.