Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

BUCK AGENCY LEVERT BEAUTIES MET BRAINS

Dat echte schoonheid vanbinnen zit, weten we. Dat beauty en brains een gouden combinatie vormen, ook. Maar wist je dat er een heus bureau bestaat dat zich specialiseert in het leveren van hoogopgeleid én goed uitziend personeel aan bedrijven? Buck Agency doet precies dat! 

Buck Agency

Beeld: Buck Agency

 

MULTI-TALENTEN
Modellen-, hospitality- en recruitmentbureau Buck Agency heeft een bestand van ruim 400 mooie mensen mét inhoud die stuk voor stuk over een professionele werkhouding en een enthousiast karakter beschikken. Deze mensen zijn inzetbaar op evenementen als host, hostess of brand ambassador. Volwaardig meelopen in de bediening? Daar draaien ze hun hand ook niet voor om. Multigetalenteerd dus! De talenten van Buck zijn door bedrijven ook in directe dienst te nemen. Als recruitment agency matcht het de meest geschikte mensen aan het juiste bedrijf.

Buck Agency

Beeld: Buck Agency

 

TALENT SPOTTEN
Hoe komt het bureau aan deze alleskunners? ‘De truc zit ‘m in goed en bijzonder werkgeverschap’, aldus Mayke Niestadt, oprichtster van het bureau. ‘Mooie mensen in een leuk jurkje neerzetten, kan iedereen. Maar een goede combinatie tussen persoon en bedrijf vinden, terwijl het geheel er ook nog eens fantastisch uitziet, daar moet je feeling voor hebben.’

 

DUURZAAMHEID BEGINT BIJ JEZELF
Buck Agency probeert zo bewust en duurzaam mogelijk te werken. Een voorbeeld hiervan is dat zij een doorlopende salarisverhoging geven aan hun mensen die overstappen op duurzaam bankieren. “Een aardige investering als ons hele modellenbestand ineens wisselt van bank, maar wij vinden het belangrijk om op deze manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wij geloven hierbij dat je verandering positief moet belonen, en vooral zelf moet laten zien hoe het óók kan”, legt Mayke uit.

Buck Agency

Beeld: Buck Agency

 

GOEDE ZORGEN
Buck Agency heeft het hart ook op de goede plaats zitten voor haar personeelsbestand. Zo organiseert het bureau diverse trainingen en een Model van de Maand en een Model van het Jaar verkiezing. Ook kunnen de modellen met korting naar evenementen van het Inner Beauty Retreat, waarbij het voornamelijk om de binnenkant gaat en de modellen leren over geluk en zelfliefde.

Kortom, wanneer je voor jouw organisatie op zoek bent naar wat extra handjes voor bij het organiseren van een event of in-house op kantoor voor een langere termijn, helpt Buck Agency je graag uit de brand!

 

 

Tekst: Buck Agency & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...