Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

BOKS JE BODY STRAK BIJ DEZE BOKSSCHOLEN IN ZUID

Boksen en kickboksen zijn mega populair in Amsterdam – en fit dat je ervan wordt! Onderschat een boksles echter niet; het is een volledige workout voor lichaam en geest. We associëren het boksen misschien met die heftige beelden uit de boksring, maar in onderstaande boksscholen kun je ook gerust terecht als je beginner bent en wilt uitzoeken of het iets voor je is. Happy boxing!


BOKSTHERAPIE – WAALSTRAAT 184

Bokstherapie

Natuurlijk staat boksen vooral bekend om het boosten van je conditie en kracht, maar bij Bokstherapie zetten ze het boksen in voor het oplossen van mentale kwesties als een burn-out, onzekerheid of relatieproblemen. Bokstherapie geeft je een nieuwe positieve kijk op het leven, in groepsverband of tijdens individuele sessies.

 

BROOKLYN FITBOXING (CLUBSPORTIVE) – GUSTAV MAHLERLAAN 24

Brooklyn Fit Boxing

Beeld: Clubsportive

Probeer eens een les van het populaire Brooklyn Fit Boxing bij Clubsportive! Dit is een leuke variant van boksen, kickboksen en Muay Thai! De muziek is super opzwepend en je combineert het boksen met squats en andere cross-fit oefeningen. Er is ook een les die je meer de basistechnieken van de vechtsport bijbrengt, genaamd Fight Club! Go for it!

 

 

VBSK – ALBERT CUYPSTRAAT 241

VBSK

Beeld: VBSK

Vele kampioenen zijn hier begonnen en sommigen daarvan zijn nu als trainers betrokken bij VBSK. Aan ervaring schort het dus niet! De vereniging bestaat al sinds 1935 en iedereen is hier welkom! Jong, oud, ervaren boksers of beginners. Je kunt gratis een proeflesje volgen en vervolgens beslissen of deze school iets voor je is.

 


KICKBOKSEN ZUIDAS – WIJENBURG 90A

Bij Kickboksen Zuidas kun je terecht voor zowel boksen als kickboksen, ideaal als je na een dag werken nog even stoom wilt afblazen! Leuke bijkomstigheid is dat deze school verbonden is aan Fitness Zuidas en je dus met een combi-abonnement ook gebruik kunt maken van alle fitnessapparatuur en sauna!

 

READY 2 RUMBLE – QUELIJNSTRAAT 62 3H

Ready 2 Rumble

Beeld: Ready 2 Rumble

Met meerdere OneFit awards op zak is Ready to Rumble één van de leukste boksscholen in de Pijp gebleken! Er wordt getraind in een mooie lichte ruimte en je kunt er voor allerlei verschillende disciplines terecht! Denk aan: CrossPower, Boksen, Kickboksen, Mindful boksen, Yoga Lab en Kidsafety. R2R organiseert ook een speciale Graf Maga cursus waarin het draait om een veilig gevoel bij vrouwen op straat en bepaalde verdedigingstechnieken. Nuttig!

Tekst: Liselot Homburg

Gedeeld

verder lezen

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

Als werkende moeder van twee dochters weet Renée Vervoorn, oprichtster en co-owner van PLTS, als geen ander hoe makkelijk een workout er tijdens de hectiek van het dagelijks leven erbij inschiet. Wanneer je dan eindelijk tijd hebt om te sporten, is het wel zo fijn als...

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

You want to sweat out your sins? Kom dan naar Sin City Boxing! Deze high-end boutique studio aan de Rijnstraat richt zich op het aanbieden van de beste workout ervaring op het gebied van boksen en kickboksen. In de luxe boutique studio kun je indivudeel met een personal trainer of in groepsverband aan de slag. Ook vind je er een heuse merchandise cor- ner waar jij een complete Sin City-outfit scoort om je sportieve ervaring compleet te maken.

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

De Nederlandse Obesitas Kliniek is een gevestigde naam in de strijd tegen overgewicht. Dat de mogelijkheden en begeleiding vanuit de kliniek een ware kick-start kunnen vormen in de strijd tegen overtollige kilo’s, ondervond ook free- lance business analist Moniek. Bij haar werd recentelijk een maagballon geplaatst.

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN Gepubliceerd op: Afgelopen vrijdag vond de tiende editie van de Zuidas Run plaats. Heb je om de een of andere reden dit moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten van dit sportieve spektakel, bij...