BLACK FRIDAY BIJ SCHMIDT OPTIEK

door | nov 21, 2023

schmidt

Het einde van de maand november komt in zicht, en dat betekent: Black Friday! Tijdens Black Friday heb je de perfecte gelegenheid om uitgebreid te shoppen én te profiteren van geweldige kortingen. Van vrijdag tot en met zondag 26 november nodigt Schmidt Optiek je van harte uit om deel te nemen aan hun Black Friday-actie. Gedurende deze speciale dagen bieden ze exclusieve kortingen van maar liefst 15% aan op het uitgebreide assortiment. 

 

 

 

schmidt<br />
Advertentie
black friday

Bij Schmidt Optiek staat oogzorg van hoogwaardige kwaliteit centraal. Laat je inspireren door de nieuwste collecties van de meest exclusieve merken, waaronder Cartier, Celine, Chanel, Dior, Gucci, Lindberg en Tom Ford. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle bril of een trendy zonnebril, bij Schmidt Optiek zit je goed!

 

De ervaren specialisten staan altijd voor je klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte (zonne)bril. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal kunt genieten van een scherp zicht.

 

Schmidt Optiek kijkt ernaar uit om je te verwelkomen tijdens dit speciale Black Friday-evenement. Mis deze kans niet en geniet van geweldige kortingen op hoogwaardige brillen!

 

SCHMIDT OPTIEK

Arent Janszoon Ernststraat

569 020 644 21 08

www.schmidtoptiek.nl