Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

BESTEL DE LEKKERSTE STAMPOTTEN IN AMSTERDAM-ZUID

Gepubliceerd op: 20 november 2020

Of je nu een echte Hollander bent of niet: een stevig bordje stamppot is in deze koudere maanden af en toe tóch wel genieten! Heb jij geen zin om zelf de keuken in te duiken maar zou je wél zin hebben in een portie van dit overheerlijke Hollandse comfort food? Vandaag delen wij een aantal spots in Amsterdam-Zuid met jou waar je met één druk op de knop jouw stampotten lekker thuis laat bezorgen. Zó lekker dat je er helemaal de huts, eh, kluts van kwijtraakt! Let’s get into it.

 

WIJMPJE BEUKERS – KAREL DU JARDINSTRAAT 47H

Beeld: Wijmpje Beukers

Hollandse pot, maar dan nét even anders: bij Wijpje Beukers kun je overheerlijke stamppotten bestellen. Ga voor een andijviestamppot met oude kaas, mosterd en jus, een pompoen- zoete aardappel stamppot met blauwe kaas en uienchutney of geniet van een variant met spitskool en dukkah. Bestellen voor afhaal kan telefonisch via 020 331 11 38. Wil jij jouw stamppot liever thuis laten bezorgen? Bestel dan via Deliveroo.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

THE CORNER AMSTERDAM – SCHELDEPLEIN 2

Beeld: Café de Corner

Ook de specialiteiten van The Corner Amsterdam hoef jij gelukkig niet te missen nu we tijdelijk niet uit eten kunnen! Bij dit leuke eetcafé kun je regelmatig terecht voor bijvoorbeeld een portie versbereide zuurkool met rookworst en jus of een lekker stoofpotje. Loopt het water je al in de mond? Bij The Corner Amsterdam bestel je direct op de website: de maaltijden kunnen op locatie afgehaald worden.

 

TRAITEUR LIV – GERARD DOUSTRAAT 224

Beeld: Traiteur LIV

Bij Traiteur LIV zijn de lekkerste recepten van generatie op generatie doorgegeven, wat meteen de heerlijke, verfijnde gerechten verklaart. Met een heerlijke andijvie- en zuurkoolstamppot op de wisselende menukaart, bewijzen ze ons hun oprechte liefde voor het culinaire vak. De pure ingrediënten zijn van lokale komaf en dat is te proeven ook. Eet smakelijk!

 

Yummie! Waar ga jij als eerste een stamppotje bestellen?

 

Tekst: Florentine Waller

 

Gedeeld

verder lezen