SNEL EN EENVOUDIG HULP IN HUIS MET BEEP FOR HELP

door | jan 2, 2023

Heb je wat extra huishoudelijke hulp of begeleiding nodig bij een bepaalde activiteit? Beep For Help biedt de oplossing! De verschillende helpers met elk hun eigen kwaliteiten staan elke dag voor je klaar. Zij kunnen je helpen met klusjes in en rondom het huis. Zoals het opruimen van de kerstboom, boodschappen halen, de tuin opruimen of ramen lappen. Voor alle niet medische- en vakspecialistische hulp in en om het huis kun je Beep For Help inschakelen!

 

OP IEDER GEWENST MOMENT
Beep For Help maakt het mogelijk om betrouwbare hulp te verlenen door een simpele en veilige app te koppelen aan een hulpvrager; de beeper. Diegene registreert zich eenmalig gratis via de Beep For Help app. Wanneer de registratie is voltooid, kan direct een hulpvraag worden ingediend. Zonder indicaties en wachttijden bepaalt de beeper wanneer de hulpverleners langskomen. Dit kan al binnen dertig minuten, maar ook op ieder ander gewenst moment. Door middel van een foto van de helper zie je bij de deur dat dit degene is die verwacht wordt.

 

beep for help
Advertentie
Bonnie

ONDERSTEUNEN
We begrijpen dat het installeren soms wat lastig kan zijn, maar daar hebben ze bij Beep For Help iets op bedacht. De Superhelpers staan klaar om jou telefonisch te ondersteunen, maar ze komen ook graag vrijblijvend langs om het uit te leggen. Goed om te weten: je kunt ook voor je vader, moeder of andere dierbare, hulp aanvragen via de app.

 

GEMAKKELIJK TE VOLGEN IN DE APP
In de app staan diverse suggesties voor een bepaalde hulpvraag, maar de beeper kan ook een hulpvraag naar wens indienen. Het hele proces van de aanvraag tot de start van de hulpvraag is helemaal te volgen in de app, waarin ook de betaling op een veilige manier wordt afgehandeld. Maak kennis met Beep For Help en ontvang 50% korting bij het indienen van je eerste hulpvraag.

 

Wil jij de wereld ook een beetje mooier maken? Meld je dan nu aan als helper!