ULTIEME BARBERSHOP EXPERIENCES IN ZUID

door | nov 3, 2020

Barbershops zijn hot and happening! Niets fijner dan je baard of snor te laten trimmen, in een perfect model te laten scheren en een strak nieuw kapsel aan te laten meten. Toch, heren?  Daarnaast is het ook écht een uitje op zich: de gemiddelde barbershop is stijlvol ingericht, je krijgt tijdens je behandeling een stevige bak koffie, een koud biertje of als het even mee zit een goed glas whisky aangeboden en dan kom je óók nog eens met een geheel verzorgde look thuis! Lees hier waar in Amsterdam-Zuid jij het beste terecht kunt voor een ware barber experience.

 

 

CUT THROAT CITY DE PIJP – VAN WOUSTRAAT 4

Beeld: Cut Throat City De Pijp

In de kelder van Hutspot in de Van Woustraat, vind je barbershop Cut Throat City De Pijp. Midden in de bruisende Pijp kun jij terecht voor een haircut, een beard trim, een cut throat shave of een skinfade: het is maar net wat jouw hartje begeert. De barbershop is lekker breed en industrieel opgezet en je wordt er geholpen door internationale barbiers die over de hele wereld gewerkt hebben. Jouw spot boek je hier!

 

 

SALVATORE ZENO – CEINTUURBAAN 444

Beeld: Salvatore Zeno

Scheren met een warme handdoek, een keratinebehandeling of een klein kleurtje in je haar? Bij Salvatore Zeno kan het allemaal! Deze toffe shop aan de Ceintuurbaan ligt lekker centraal in Zuid en hanteert fijne prijzen. Je kunt er ook met de kids terecht! Ontdek het zelf.

 

 

HET HAARTHEATER – BEETHOVENSTRAAT 96

Het Haartheater Tom van Hulst

Beeld: Tom van Hulst

Het Haartheater is misschien geen typische barbershop, het is wel een heerlijke plek om een strak nieuw kapsel aan te laten meten en je gezichtsbeharing in toom te krijgen. Bij haarstylist en barbier Tom ben je in goede handen voor een superstrakke fading, een Color Camo behandeling waarbij jouw grijze haren worden gecamoufleerd of een verzorgde getrimde baard. In de salon aan de Beethovenstraat kun je ook terecht voor een manicure of pedicure en geniet je zo van het gehele pakket. Bekijk hier alle opties.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

DJAM BARBER – FERDINAND BOLSTRAAT 160

Beeld: Djam Barbershop

Op zoek naar een échte barbershop midden in Amsterdam-Zuid? Dan zit je bij Djam Barber zéker goed. Barbiers en eigenaren Sherdel en Tevfik hebben allebei meer dan 8 jaar ervaring als barbier. De jongens bij deze barbershop zijn van alle markten thuis: je baard trimmen, wenkbrauwen epileren of een black mask behandeling: bij Djam Barber kan het állemaal!

 

 

KAPSALON DE CUYP – ALBERT CUYPSTRAAT 232

Beeld: Kapsalon de Cuyp

“Uw haar zit goed als Kapsalon de Cuyp het doet”, oppert deze hippe kapsalon aan de Albert Cuypstraat. Je kunt er je haren laten doen met de tondeuse of schaar, het laten opscheren of je baard laten trimmen: deze salon biedt het allemaal aan. En het fijne is: voor géén van de behandelingen betaal je meer dan 25 euro. Benieuwd naar het werk van de barbiers bij Kapsalon de Cuyp? Bekijk het hier!

 

 

HAIRSTUDIO KARIM – ALBERT CUYPSTRAAT 64

Beeld: Hairstudio Karim

Vanaf 30 euro kunnen mannen bij Hairstudio Karim hun haar laten knippen en drogen en het scheren of knippen van een baard gaat al vanaf 20 euro! Deze gezellige hairstudio aan de levendige Albert Cuypstraat knipt haar in alle soorten en maten. Je kunt er terecht met krullend of stijl haar, dik of dun: voor ieder haartype wordt er een passende behandeling uitgezocht. Maak hier een afspraak!

 

 

PIERÔT COIFFURES – VAN BAERLESTRAAT 148

Beeld: Pierôt Coiffures

In een prachtig pand aan de Van Baerlestraat zit Pierôt Coiffures. Zowel voor mannen als vrouwen is dit een geweldige spot om naartoe te gaan voor een geheel verzorgde look. De barberdiensten die worden aangeboden zijn shaves, trims en haircuts. Een leuke extra die Pierôt Coiffures biedt: je kunt ervoor kiezen om behandeld te worden door een young talent, een barbier die minder dan 5 jaar ervaring heeft. Je krijgt dan maar liefst 20% korting! Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier meer.

 

 

Zó: daarmee kun jij wel weer even vooruit! Aan welke barbershop ga jij snel een bezoekje brengen?

 

 

Tekst: Florentine Waller & Jeffrey Struijk