Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

BACHELOR OF SCIENCE IN BUSINESS ADMINISTRATION

START BIJ NYENRODE AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 28 februari 2020

Nyenrode Business Universiteit

Vanaf de zomer dit jaar start de jongste degree-opleiding van Nyenrode Business Universiteit in hartje Amsterdam. De BSc in Business Administration (BScBA) geeft studenten hiermee de keuze: studeren in de stad of in Breukelen op de campus. Het voordeel van Amsterdam? Studenten kunnen hun leven flexibeler inrichten, van woonplek tot studentenvereniging.

 

 

KLAARGESTOOMD VOOR DE PRAKTIJK

Nyenrode Amsterdam is gevestigd in het historische pand ‘De Vijf Keizers’ aan de Keizersgracht. Deze kleinschalige en internationaal georiënteerde locatie stimuleert de verbinding tussen studenten en het bedrijfsleven. Studenten hebben toegang tot het zakelijke netwerk en er is een incubator aanwezig voor startups. Juist die koppeling met de praktijk vindt Nyenrode belangrijk: docenten uit de praktijk geven colleges en een onderdeel van de opleiding is het Company project. Hierbij kiezen studenten voor het starten van hun eigen bedrijf, een consultancy-project of social entrepreneurship waarmee ze praktijkervaring opdoen. Lars Dekker, aankomend eerstejaarsstudent in Amsterdam kijkt uit naar het nieuwe collegejaar: “Ik vind het leuk om mijn wereld te vergroten in de stad. Ik kijk uit naar de koppeling met de praktijk: niet alleen in de boeken duiken, maar bijvoorbeeld ook werken aan je soft skills.”

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

 

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Nyenrode Business Universiteit

De BScBA is gericht op academische en persoonlijke ontwikkeling. Studenten volgen bedrijfskundige vakken, maar ze leren ook debatteren en verdiepen zich bijvoorbeeld in trendwatching en innovatie. Gedurende de studie volgen ze een Personal Development Journey traject om zichzelf uit te dagen in wat ze kunnen en durven, maar ook hun persoonlijke leiderschap skills te ontwikkelen. Daarnaast is sport een vast onderdeel en gaan studenten op uitwisseling naar het buitenland. Voor Bart Oldenboom, aankomend eerstejaarstudent in Amsterdam, is de combinatie van praktijk en theorie ideaal: “Vorig jaar ben ik toegelaten tot de BScBA in Breukelen, maar ik heb toch voor een tussenjaar gekozen. Ik hoorde namelijk van de Amsterdam locatie en dat trok mij meer aan. Ik woon sinds kort op mezelf in Alkmaar en wil graag mijn studie combineren met werken in mijn vaders familiebedrijf.”

 

OPEN DAG 21 MAART
Op zaterdag 21 maart vindt de open dag op de locatie aan de Keizersgracht in Amsterdam plaats. Ontdek of de opleiding bij jou of jouw zoon of dochter past, krijg een indruk van de historische locatie, doe mee aan een business game en kom in contact met studenten en docenten.

 

 

Tekst: Nyenrode Business Universiteit

Beeld: Duco de Vries

Gedeeld

verder lezen