Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

AMSTERDAM PLASTIC SURGERY OOK VOOR HET DELICATE, INTIEME GEBIED

Gepubliceerd op: 19 mei 2020

Amsterdam Plastic Surgery

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: De kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.” Deze maand bespreekt Dr Pirayesh aanpassingen aan de intieme zone.

 

 

OVERWEGINGEN SCHAAMLIPCORRECTIE

Als de binnenste schaamlippen buiten de buitenste schaamlippen uitsteken, kan dit hinderlijk zijn tijdens het fietsen, het paardrijden of het vrijen, omdat ze steeds naar binnen krullen. Meer dan 60% van de cliënten die voor een schaamlipcorrectie kiest, doet dit onder meer om een praktische reden. Natuurlijk is er ook een groep vrouwen die een schaamlipcorrectie willen om het uiterlijk van hun schaamstreek te verfraaien. Het kleiner maken van de binnenste schaamlippen is een relatief kleine -maar delicate – procedure, die onder plaatselijke verdoving en dus met zeer weinig ongemak voor de cliënt plaatsvindt. Het teveel aan huid wordt weggenomen en daarna worden de schaamlippen met zeer kleine oplosbare hechtingen gehecht. De techniek en de precisie waarmee deze procedure wordt uitgevoerd zijn heel belangrijk, omdat het litteken precies geplaatst moet worden om irritatie en ongemak te voorkomen.

 

AANVULLENDE SCHAAMSTREEKVERBETERING

Soms moet de capuchon van de clitoris aangepast worden en sommige vrouwen wensen verjonging van de schaamstreek door middel van lipofilling met lichaamseigen vet van de buitenste schaamlippen. Vulva-verjonging kan ook met groeifactoren vrijgemaakt en ingebracht uit een klein buisje eigen bloed (PRP). 

Dr Pirayesh neemt uitgebreid de tijd om tijdens een consult de mogelijkheden en wensen te bespreken waarbij veiligheid en excellente zorg voorop staat bij deze delicate procedures.

 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

DE PROCEDURE IN HET KORT 

  • Duur operatie: Ongeveer 1 uur.
  • Soort anesthesie: Plaatselijke verdoving door middel van een verdovende crème die op de schaamlippen wordt aangebracht en 30 minuten moet inwerken zodat de verdovingsprikjes daarna nauwelijks worden gevoeld.
  • Na de operatie: Mogelijke zwelling en lichte napijn, die met paracetamol eenvoudig te bestrijden is.
  • Complicaties: Vochtophopingen, infecties, onrustig litteken. Deze zijn echter zeer zeldzaam, mits de procedure wordt uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg zoals Dr Pirayesh.
  • Herstelperiode: De zwelling neemt meestal na ongeveer drie dagen na de operatie af. Je kunt in de meeste gevallen binnen een week weer aan het werk, maar moet vier tot zes weken wachten met fietsen, zwaar sporten, seksueel contact en het betreden van zwembaden en sauna’s. Na zes weken kun je alles weer doen en is het resultaat van jouw schaamlipcorrectie definitief te noemen.

 

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden.

 

 

DR PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China

  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 

  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 

  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) 

  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery 


 

Scientific Director Clinical Facial Anatomy

Dr Pirayesh geeft twee keer per jaar de inmiddels prestigieuze CFA-cursus in Amsterdam, waarbij de meest geavanceerde en veilige technieken op het gebied van Botox en fillers en anatomie van het aangezicht worden getoond aan een groep ervaren collega’s.

 

 Tekst & Fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

Gedeeld

verder lezen