Toegegeven. De rust, me-time en extra selfcare die we tijdens de ellenlange lockdowns hebben gekend zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Het terugvallen in oude gewoontes en rituelen is nog nooit zo pijnlijk duidelijk geworden. Des te belangrijker om de selfcare wat dichterbij huis te halen, en in het bijzonder The AHA Peel van LABAREAU. Waarom? Daar vertellen wij je alles over!

 

AHA Peel - LABAREAU

 

Magie of wetenschap?

The AHA Peel is een product uit de anti-aging skincare lijn van LABAREAU. Lindsay van der Looij, founder van boutique kliniek BLOY Institute in Oud-Zuid, heeft dit product ontwikkeld om jouw huid te transformeren naar een jeugdige versie en te grove poriën en fijne lijnen te laten verdwijnen. Magie in een potje! Al zit het hem voornamelijk in de krachtige exfoliërende eigenschappen. Dagelijks ververst je huid op natuurlijke wijze je huidcellen. Door de zon, stress en andere factoren kan dit proces uit balans worden gebracht met als resultaat: verstopte poriën, een droge huid of oneffenheden op je gezicht. The AHA Peel zorgt ervoor dat het natuurlijke proces weer in balans wordt gebracht. Toch geen magie dus, maar een krachtige formule die wetenschappelijk is bewezen én getest door vele BN’ers en influencers.

 

Stralende huid

Hoe zit dat nou precies? AHA staat voor alphahydroxyzuur. The AHA Peel van LABAREAU is samengesteld met verschillende huidherstellende alphahydroxyzuren die ervoor zorgen dat de celvernieuwing verbetert om gelijk met een doffe, ongelijkmatige teint af te rekenen. De voedzame peeling zorgt ervoor dat het collageen en de hylaronzuur van de serums dieper in de huid kan dringen waardoor de dichtheid en elasticiteit van de huid verbetert. Dit zorgt ervoor dat de zichtbare verschijning van rimpels wordt tegengegaan en jij met een egale, heldere teint voor de dag komt!

 

AHA Peel van Labareau

 

Bewezen resultaat

Show me the evidence! De klinische proeven hebben uitgewezen dat de anti-aging skincare van LABAREAU werkt. De klinische onderzoeken zijn uitgevoerd op gezonde vrijwilligers ouder dan 33 jaar gedurende twaalf opeenvolgende weken. Zij hebben de producten van The Collection by LABAREAU – de exclusieve set bestaande uit The AHA Peel, The Day Formula en The Night Formula – iedere dag gebruikt, waarna zij na twaalf weken een duidelijke verbetering hebben ervaren in de hydratatie, versteviging, gladheid, elasticiteit en afname van zichtbare rimpels en expressielijnen van de huid. Gebruikers zijn gek op hun babyhuidje na gebruik van The AHA Peel en ook deze BN’ers zweren erbij.

 

Hoe werkt het?

The AHA Peel is heel gemakkelijk thuis in gebruik. Je brengt het aan op een schone, droge huid en verdeelt de peelingoplossing gelijkmatig over de huid en rondom je ogen. Tien minuten laten intrekken en daarna met lauwwarm water afspoelen; easy does it! Gebruik het product tot vijf keer per week en je huid zal compleet worden vernieuwd met een mooie glowy touch. The AHA Peel is geschikt voor alle huidtypes en online verkrijgbaar of in de boutique kliniek BLOY aan de Willemsparkweg.