Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

ZONDAG VINDT DE ALLEREERSTE VOGUE CHRISTMAS MARKET PLAATS

Gepubliceerd op: 3 december 2018

The-College-Hotel-Amsterdam_MG_0795-copyBuilding

Beeld: The College Hotel

Echt fashion proof kerstinkopen doen? Dat kan aanstaande zondag 9 december tijdens de allereerste Vogue Christmas Market. De editors van Vogue magazine hebben de items speciaal voor de gelegenheid geselecteerd en zullen te koop zijn tijdens dit feestelijke evenement in The College Hotel. Bij de vele feestelijke kerstkramen kun je terecht voor prachtige kerstcadeaus: van accessoires en boeken tot pronkstukken voor in het interieur  en de nieuwste mode items!

 

 

MOOIE MERKEN

Op de markt kun je je geluk op met stands van merken als Atelier des Femmes, Deblon Sports, We Are Labels, Designer-Vintage en Rosefield Watches en de Amsterdamse topper Anna+Nina. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan de Vogue Christmas Store. Hier kun je je onderdompelen in de wereld van het magazine en allerlei leuke Vogue goodies op de kop tikken die speciaal tijdens deze gelegenheid verkrijgbaar zijn. Schiet een leuke foto van jou en je vriendinnen in de Vogue photobooth en warm jezelf – zoals het hoort tijdens een kerstmarkt – op met een lekkere glaasje glühwein in het Vogue café. Geen held met inpakken? Bij de speciale Vogue inpak-service kun je jouw aankopen direct mooi laten inpakken!

 

SAVE THE DATE

Maak dus aanstaande zondag 9 december je agenda vrij voor deze eerste editie van de Vogue Christmas Market! Van 11.00 uur tot 18.00 uur vindt deze plaats in The College Hotel aan de Roelof Hartstraat. Enjoy! 

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen