AGENDATIP: 1 DECEMBER EXCLUSIEF TOM FORD APRÈS SKI EVENT BIJ SCHMIDT OPTIEK GELDERLANDPLEIN

door | nov 29, 2023

Yes, het wintersportseizoen is weer van start gegaan! Ga met een stijlvolle skibril de piste af en sluit de dag daarna af op de après ski met de mooiste zonnebril. Schmidt Optiek Gelderlandplein nodigt je graag uit voor een exclusief Tom Ford Apres Ski event om de nieuwste wintercollectie te bekijken.

 

Stijlvol de piste af

Naast het skiën zelf, is het natuurlijk ook leuk om stijlvol op de piste te verschijnen. De juiste skibril kan hierin het verschil maken. Kies voor een wat sportievere of juist een klassieke skibril, die perfect past bij je winterse ski-outfit. Na een hele dag zwoegen op de piste is het heerlijk om af te sluiten bij de après-ski. Ook hier wil je geheel in stijl verschijnen. Maak je outfit af met een mooie luxueuze bril uit de nieuwe wintercollectie van Tom Ford!

tom ford eyewear
Advertentie
schmidt<br />

Après-ski paradijs

Bereid je voor op je volgende wintersport bij Schmidt Optiek. De winkel wordt omgetoverd tot een waar après-ski paradijs. Er zijn lekkere hapjes, drankjes en niet te vergeten: muziek. Tijdens dit exclusieve event maak je kennis met de nieuwste wintercollectie, inclusief skibrillen, van Tom Ford. Deze wintercollectie wordt gepresenteerd door een vertegenwoordiger van Tom Ford zelf!

 

Het Tom Ford après ski event vindt plaats op vrijdag 1 december vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur in de winkel Schmidt Optiek Gelderlandplein.

 

SCHMIDT OPTIEK

Arent Janszoon Ernststraat 569

569 020 644 21 08

www.schmidtoptiek.nl