Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

8X NYE FEESTJES IN AMSTERDAM-ZUID!

Gepubliceerd op: 27 december 2019

Het jaar swingend inluiden in goed gezelschap doe je in Amsterdam-Zuid! Met een mooi scala aan nieuwjaarsfeesten is er voor ieder wat wils. Waar kunnen we jou tegenkomen?

 

 

NEW YEAR’S JUNGLE BALL – DE TULP

De Tulp

Beeld: De Tulp

Kon je er vorig jaar niet bij zijn? Geen paniek! De Tulp organiseert ook dit jaar weer een voortreffelijk diner waarbij maar liefst 100 man kan aanschuiven. Er is een 3-gangenmenu bedacht om met een goed gevulde buik het nieuwjaar af te sluiten. Reserveer gauw jouw plek, voor je straks weer misgrijpt! Alleen een dansje wagen? Ook dat kan! Vanaf 22.00 uur openen de deuren voor de mensen met een Jungle Ball PARTY TICKET! Scoor jouw kaarten nu hier.

 

 

ROARING TWENTIES BIJ HILTON AMSTERDAM

Hilton

Beeld: Hilton Amsterdam

In Hilton Amsterdam wordt het jaar zeker niet geruisloos afgesloten. Oudejaarsavond staat in het teken van een Roaring Twenties feest met een gastronomisch diner, bubbels en een DJ in de Half Moon Lounge om het nieuwe jaar in te luiden. Kijk hier voor het volledige programma.

 

 

NEW YEARS EVE – BAR BUKA

Bar Buka

Beeld: Bar Buka

Vrouwenbar Bar Buka organiseert ook een gezellig feestje! Met Oud & Nieuw openen zij op 31 december de deuren vanaf 17.00 uur en komt om 22.0 uur DJ La Luce lekkere beats verzorgen. Het feestje is geheel gratis, maar kom wel op tijd, want vol is vol!  

 

 

UIT JE DAK BIJ BARDAK

BARDAK

Beeld: Bardak

Voor lekker eten, goede cocktails en een fijn feestje kun je terecht bij BARDAK! Het dinner start vanaf 18.00 uur, waarna om 22.00 uur de tafels aan de kant gaan om ruimte te maken voor een knalfeest. Reserveer je kaarten via de site van BARDAK!   

 

 

COCKTAILS EN VUURWERK BIJ BAR FISK

Bar Fisk

Beeld: Bar Fisk

Bij Bar Fisk sluit je het jaar op een boozy wijze af met heerlijke cocktails. Tijdens het tasting menu dat je deelt met goed gezelschap zijn er leuke cocktail verrassinkjes om de ervaring complete te maken. Na het diner blijf je lekker plakken voor – nog meer – cocktails en kijk je met z’n allen naar het vuurwerk dat de lucht boven Amsterdam-Zuid zal sieren!

 

>> Het artikel gaat verder onder deze advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

HUIS VAN IEMAND ANDERS

Het Huis van Iemand Anders

Beeld: Het Huis van Iemand Anders

In Huis van Iemand Anders wordt het jaar gezamenlijk afgesloten en wordt er teruggeblikt naar de 90s! De jarig negentig worden deze avond opnieuw beleefd met knalplaten uit die tijd. Bovendien:GRATIS ENTREE EN CHAMPIE OM 00.00 UUR! Een gezellig huiselijk nieuwjaarsfeestje! 

 

OP Z’N AMSTERDAMS HET NIEUWE JAAR INLUIDEN BIJ BAR MOKUM

Bar Mokum

Beeld: Bar Mokum

Bij het gloednieuwe Bar Mokum weten ze hoe je een feestje moet geven. Trek je Suit and Tie kloffie aan en bereid je voor op heerlijke cocktails, lekkere deuntjes, gezelligheid en champagne! Entreeticket: € 12,50 inclusief een glas bubbels. Kom je met je matties, dan is een pakketdeal misschien wel interessant voor jullie. Pakketten gaan vanaf 55 EUR voor 1 fles champagne inclusief toegang voor 4 personen. Voor 100 EUR krijg je zelfs twee flessen bubbels en mag je met z’n tienen komen. Zorg wel dat je je aan de strikte dresscode ‘suit & tie’ houdt.

 

 

BUBBELS BIJ FIVE BROTHERS FAT

Five Brothers Fat

Beeld: Five Brothers Fat

Wat is nou een betere plek om het nieuwe jaar te vieren dan de plek waar bubbels elke dag de grootste rol spelen?! Na een mooie eerste editie gaan de jongens van Five Brothers Fat dit jaar weer knallen met een feestelijk diner met muziek, lekker eten en natuurlijk een hele hut vol vuurwerk! Kies voor een van de drie leuke combinatiepakketen: Dinner Party Ticket: 45 EUR. Dit ticket bestaat uit een welkomst bubbeltje, oliebollen, een 3-gangen diner en natuurlijk een bubbeltje om 00:00. Dinner Party + Chin Chin Ticket: 85 EUR. Dit ticket bestaat uit een welkomst bubbeltje, oliebollen, een 3-gangen diner en een bubbeltje om 00.00 uur. Daarnaast zal je een ticket ontvangen voor Chin Chin at Chin Chin Club. Dinner Party + Lovelee x Disko NYE Ticket: 75 EUR. Dit ticket bestaat uit een welkomst bubbeltje, oliebollen, een 3 gangen diner en natuurijk een bubbeltje om 00:00. Daarnaast zul je een ticket ontvangen voor Lovelee x Disko NYE! ¡Salud!

 

Fijne jaarwisseling! 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

Van dansen in het Okura Hotel Amsterdam, tot aan de tentoonstelling Imperial Courts- dit weekend is er weer genoeg te doen in Zuid. Wij hebben de leukste weekendtips voor je op een rijtje gezet.

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

Van dansen in het Okura Hotel Amsterdam, tot aan de tentoonstelling Imperial Courts- dit weekend is er weer genoeg te doen in Zuid. Wij hebben de leukste weekendtips voor je op een rijtje gezet.