Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

8 SPOTS VOOR EEN ADE-PROOF GELAAT

Wil je die vervelende klusjes zoals het uitdrukken van je mee-eters en het epileren van de wenkbrauwen ook het liefste uit handen geven? Zuid zit vol met fijne zaken waar dit prima kan! Ideaal als je met een flawless gezicht de show wil stelen tijdens het stappen. Bij de volgende schoonheidssalons zorgen ze ervoor dat je goed voor de nacht – eh dag – komt tijdens ADE! Zo kan jij je rustig focussen op een geschikte outfit! 

 

MO ESTHETICS – PIETER DE HOOCHSTRAAT 71

Mo-Esthetics

Beeld: Mo Esthetics

De keuze aan type facials is reuze bij Mo Esthetics. Naast ontspannend werken ze voornamelijk ook voedend voor de huid. Laat je lekker verwennen door Monique en haar team en geef je huid een stralende boost!

 

KNAP INSTITUTE – WILLEMSPARKWEG 168

KNAP Institute

Beeld: KNAP Institute

De naam zegt het al – hier kom je gegarandeerd knapper vandaan dan je naar binnen gaat! KNAP Institute bestaat uit een team ervaren huidexperts die je helpen jouw huid de shine te geven die het verdient.

 

THE PEELING COMPANY – VAN BAERLESTRAAT 101HS

The Peeling Company

Beeld: The Peeling Company

Het gespecialiseerde team aan gepassioneerde huidtherapeuten van The Peeling Company helpt jou maar al te graag jouw beauty-doel te bereiken. Door eerst een huidscan uit te voeren, wordt er gezocht na de beste behandeling bij jouw type huid om je vervolgens helemaal in de watten te leggen.

 

PHISAGE BEAUTY & WELLNESS – STRAWINSKYLAAN 25 

Phisage

Beeld: Phisage

Ook bij Phisage op de Zuidas kun je terecht voor een verrijkende facial. Kies tussen een snelle, effectieve variant die goed te combineren is met jouw drukke leven, behandel je gevoelige of onzuivere huid of laat je verwennen met een uitgebreide en luxueuze gezichtsbehandeling. Zeker weten dat eigenaresse Ruth ervoor zorgt dat jij je na afloop weer als herboren voelt!

 

MANMAN – ROELOF HARTSTRAAT 13 HS

manMAN

Beeld: manMAN

Vele salons bieden naast de reguliere behandelingen ook behandelingen aan voor de mannenhuid. manMAN richt zich echter volledig op de moderne man! Dat geeft wel zo’n prettig gevoel als je als man je de behandeling van jouw gezichtshuid toevertrouwt aan een ander! Voor meer wellness spots voor de man, verwijzen we je graag door naar dit artikel!

 

BEAUTY UNLIMITED AMSTERDAM – OUDE IJSSELSTRAAT 1U5

Beauty-Unlimited-Amsterdam

Beeld: Beauty Unlimited Amsterdam

Bij Beauty Unlimited Amsterdam bieden ze een flink aantal behandelingen aan in hun salon. Zo geven ze er bindweefsel massages voor een verbeterde doorbloeding van de huid, fruitzuur peelings en lasers om de huid te verjongen en is er nog veel anders mogelijk. Laat je adviseren door de specialisten op locatie en zie hoe jij het maximale uit jouw huid kunt halen.

 

CRYO BEAUTY HUB AMSTERDAM – ZEILSTRAAT 19

Cryo Beauty Hub

Beeld: Cryo Beauty Hub

Bij Cryo Beauty Hub begrijpen ze heel goed dat een goede zorging van je gezichtshuid belangrijk is. Je hebt in de salon dan ook keuze uit verschillende behandelingen. De schoonheidsspecialist of huidtherapeut kijkt samen met jou naar de gezichtsbehandeling die het meest geschikt is voor jouw type huid om zo de mooiste versie van jezelf naar boven te halen.

 

DAY SPA – LAAN DER HESPERIDEN 90

Day Spa Amsterdam

Beeld: Day Spa Amsterdam

De specialisten van Day Spa maken gebruik van natuurlijke producen die op basis van wetenschappelijke kennis producten ontwikkelen die de huid optimaal verzorgen. Zonder chemische toestanden kun je jouw huidje hier dus lekker laten behandelen!

 

Tip! Een nacht doorhalen kan een flinke optater betekenen voor je huid. Ook na de ADE is het dus zeker te raden deze zo nu en dan goed te laten verzorgen!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen