7X VERWARMDE TERRASSEN IN AMSTERDAM-ZUID

door | jan 25, 2024

Het is één van onze favorieten zomeractiviteiten: terrassen! Toch hoeft het begin van de winter geen roet in het eten te gooien. Er zijn namelijk genoeg warme winterse terrassen. Wij tippen je de allerleuksten!

 

BAR BONNIE – AMSTELVEENSEWEG 226H

Bij Bar Bonnie zit je ook op de frissere dagen goed. Je kunt hier van ontbijt tot aan diner blijven hangen. Daarnaast is het overdag een ideale werkplek en in de avond een gezellige kroeg!

GEORGE W.P.A. – WILLEMSPARKWEG 74

Het altijd drukkebezette zomerterras van George W.P.A. is ook in de winter meer dan geschikt. De aansluitende tent aan het restaurant is goed verarmd, maar geeft je wel die zomerse terras feeling!

 

George W.P.A.

Bron: George

Bonnie

Bron: Bonnie

OEUF – DANIËL STALPERTSTRAAT 36

Eggs Benedict, een omelet of een sunny side up, wij zijn er gek op! Bij de ontbijt- en lunchspot Oeuf serveren ze de lekkerste gerechten met eieren onder een verwarmd terras midden in De Pijp!

 

BAR MASH – GERARD DOUPLEIN 9

Lekker borrelen met vrienden doe je aan aan de verwarmde biertafels van Bar Mash in de Pijp. Dit barretje is klein maar fijn!

 

VAN DAM BRASSERIE – CORNELIS SCHUYTSTRAAT 10

Bekijk de gezelligheid van de Cornelis Schuyt vanaf het warme terras van Van Dam, terwijl je geniet van Bas en Nicolette’s favorites!

Advertentie

SJEFIETSHE – VAN OSTADESTRAAT 1 

Ken jij de iconische hotdoctopus van Sjefietshe al? Dan is het dit het perfecte moment om hem te proeven onder de gevelheaters van de zaak

EETCAFÉ SCHOTSHEUVEL – BANSTRAAT 14

Deze spot achter Het Concertgebouw heeft een heerlijk verwarmd terras! 

Sjefietshe

Bron: Shefietshe