Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

6 X WARME CHOCO-SPOTS

Gepubliceerd op: 20 november 2018

Zoals de nieuwe hit van Nielson luidt: het is ijskoud! Het duurt nu écht niet meer lang voordat alle bladeren van de bomen verdwijnen en de temperatuur lijkt wel met de dag te dalen. Maar, van de zonnige kant bekeken: dat betekent ook dat het in onze huizen weer een stuk warmer, sfeervoller en gezelliger wordt. En dat we weer heerlijk aan de warme chocolademelk kunnen! Bij deze spots kun je rustig een middagje settelen met een kop goede choco waar je hartje sneller van gaat kloppen.

 

CORNER BAKERY – JOHANNES VERMEERSTRAAT 40

Beeld: Corner Bakery

Bij Corner Bakery lijkt elke maaltijd en elk drankje een feestje, zo ook de geweldige warme chocomelk die ze hier serveren. Er is keuze uit een Pink Lady versie is de chocolademelk roze en bij de Unicorn versie komt de slagroom in een roze tintje. De vrolijke toppings maken de kop warme liefde helemaal af: genieten maar!

 

 

COFFEE COMPANY – GELDERLANDPLEIN 145

De warme chocolademelk van Coffee Company is ‘to die for’. Combineer voor de échte warme chocolademelk-experience eerst even de schaatsbaan van het Gelderlandplein op, niets gaat boven opwarmen met een kop choco na een middagje aan schaatstaferelen in de kou.

 

 

LE PAIN QUOTIDIEN – GELDERLANDPLEIN, BEETHOVENSTRAAT, JOHANNES VERHULSTSTRAAT & CORNELIS TROOSTPLEIN

Beeld: Le Pain Quotidien

Ook bij Le Pain Quotidien kun je hartstikke goed terecht voor een goede kop warme chocolademelk. Een geweldige optie indien je een middagje aan het shoppen bent op de Cornelis Schuytstraat of in De Pijp. Neem plaats in één van de twee knusse zaakjes en geniet van een fijn gesprek of een goed boek terwijl je het warme goedje nuttigt.

 

SCANDINAVIAN EMBASSY – SARPHATIPARK 34
Scandinavian Embassy heeft ook warme chocolademelk op de kaart staan, maar hier is er iets speciaals mee aan de hand. Je kunt namelijk helemaal zelf kiezen hoe hoog je het cacaopercentage in je warme chocolademelk wil hebben. Hoe geweldig is dat?! Deze heerlijke chocolademelk naar eigen smaakt, maakt het jouw bezoekje aan Scandinavian Embassy dubbel en dwars waard.

 

ANNE & MAX – AMSTELVEENSEWEG 196

Beeld: Anne & Max

Ben jij wel in voor een nieuwe ervaring als het gaat om warme chocolademelk? Ga dan zeker eventjes langs bij Anne & Max aan de Amstelveenseweg. Hier hebben ze namelijk wel drie verschillende soorten hot choco op de menukaart staan!

 

 

DIGNITA – KONINGINNEWEG 218
Een warme choco na een lange wandeling in het Vondelpark scoor je natuurlijk bij Dignita! Wandel tussen de laatste bladeren van het jaar door en kom helemaal in winterse sferen terwijl de warme chocolademelk door je keel glijdt. Dát is pas winter.

 

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen