Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

6 SAPBARS VOOR EEN VITAMINE-BOOST

Gepubliceerd op: 13 september 2018

Sap Juicebar Sapbar

Met de dalende temperaturen daalt ook ons weerstandsniveau vaak mee. Van verkoudheidjes tot een droge huid, het herfstweer gaat ons niet in de koude kleren zitten. Een vitamine-boost is dan ook zeker welkom! Geen zin in al dat gedoe met het schillen van fruit en je wekker zetten om je sapje te persen? No worries. Zuid kent vele sapbars waar jij je weerstand eenvoudig een oppepper kunt geven!  

 

 

THE COLD PRESSED JUICERY – WILLEMSPARKWEG 8

The Cold Pressed Juicery

Beeld: The Cold Pressed Juicery

The Cold Pressed Juicery dankt haar naam aan de wijze waarop zij sapjes produceren. De koude methode om sappen te verkrijgen is een langzamere manier, maar hierdoor vindt er geen verhitting plaats (want ja, ook de blender geeft warmte af!) en blijven de voedingsstoffen uit fruit en de groente zoveel mogelijk intact. Overigens kun je bij The Cold Pressed Juicery ook prima terecht voor een juice cleanse. Dit is een korte vastenperiode waarbij je een tijd lang alleen verse groente en fruitsappen drinkt om je lichaam een complete reset te geven en te ontdoen van gifstoffen.

 

 

RAINBOWLS – FRANS HALSSTRAAT 40

Rainbowls

Beeld: Rainbowls

Voor wat kleur in je beker, moet je bij Rainbowls zijn. Hier drink je namelijk de meest gekleurde sappen, smoothies, ginger shots en felgroene matcha thee. Alles wat er geserveerd wordt is vegan en daarnaast shop je meteen gezellige plantjes en servies (van kokosnoot!) voor in huis mee.

 

 

JOE & THE JUICE – CORNELIS SCHUYTSTRAAT 50 / FERDINAND BOLSTRAAT 113

Joe & the Juice

Beeld: Joe & the Juice

Met inmiddels een tweede filiaal in Zuid, is het van origine Deense Joe & The Juice goed vertegenwoordigd in ons stadsdeel. Naast verse sapjes kun je hier ook goed terecht voor een lekkere kop koffie, smakelijke sandwiches en ander gezond lekkers. Het toffe aan hun concept is dat zij zoveel mogelijk naar de trend van Zero Waste handelenZo gebruiken zij de vezels van de niet-verkochte smoothies bij het bereiden van hun zoete lekkernijen. Fijn toch?

 

MUNCH – BEETHOVENSTRAAT 77

Munch sapbar

Beeld: Munch

Naast koud-geperste sappen, volledige juice cleanses van 3, 5 of zelfs 7 dagen om je systeem even volledig te herstarten, kun je bij MUNCH ook terecht voor een zalige lunch en zelfs maaltijdboxen om 21 dagen clean te eten. Uiteraard inclusief verse sappen!

 

ROOTS – AMSTELVEENSEWEG 164

ROOTS Sapbar

Beeld: Studio Aico Aico Lind

Bij ROOTS snappen ze dat het leven in de grote stad intens kan zijn. Zij willen het je daarom makkelijker maken om te kiezen voor een gezonde leefstijl. Dit doen zij door een ruim aanbod aan verse sappen aan te bieden. Daarnaast kun je er op elk moment van de dag terecht voor een voedzame maaltijd, want ook voor je ontbijtje, lunch en avondeten kun je kiezen uit een van de gezonde opties van de kaart.

  

 JACKS JUICE & KITCEN – FERDINAND BOLSTRAAT 48

JACKS Juice & Kitchen

Beeld: JACKS Juice & Kitchen

Middenin De Pijp bestel je aan de stoer-ogende bar met marmeren blad van JACKS Juice & Kitchen een verfrissend sapje, gezonde smoothie of stevige proteïneshake. De sappen hebben de leukste namen en zo tref je er ook de Hangover Killer op het menu. Ideaal om er weer bovenop te komen na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

 

Gedeeld

verder lezen