Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

4X BIJZONDERE…

HOTSPORTS VOOR EEN VERKOELDE GIN-TONIC

Gepubliceerd: 8 juni 2018 10:27

Wat is er nou fijner, dan op een vrije zomerdag een leuk terras op te duiken voor een verfrissend drankje. Bij ons blijft de gin-tonic nog altijd favoriet om te bestellen. Gelukkig biedt Amsterdam-Zuid heel wat fijne plekken om te genieten van een GT. Wij geven je onze beste 4 hotspots! 

  1. Tunes Bar Conservatorium Hotel – Van Baerlestraat 27

Met stip op één: Tunes Bar in Oud-Zuid! Een bar met een chique uitstraling en de allure van een hippe zaak waar je het liefst de hele avond wilt doorbrengen. Deze bar heeft dan ook een onwijs lekker en gevarieerd aanbod als het gaat om GT’s! Geïnspireerd op alle landen van de wereld, proef je hier de meest creatieve drankjes op een van de comfortabele loungebanken.  

  1. Bar Mash – Gerard Douplein 9

Drink jij je gin-tonic het liefst in combinatie met zicht op andere mensen? Je bent niet de enige! Bij Bar Mash begrijpen ze dit goed. Te midden van De Pijp is het hier heerlijk vertoeven. Het terras is omgeven door andere restaurants en barretjes waardoor er een levendige sfeer hangt. Mocht het Nederlandse zomerweer ons in de steek laten, dan verhuis je fijn naar binnen in deze knusse zaak.

  1. Momo Restaurant, Bar & Lounge – Hobbemastraat 1

Bij de bar en lounge van MOMO staan de cocktails in de spotlights, met de GT voorop. De bartenders bereiden hier met liefde een heerlijke, inventieve gin-tonic. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geeft MOMO je het perfecte excuus om een avondje te ontspannen, met de tunes van relaxte loungemuziek gedraaid door de eigen DJ. 

  1. Carter Bar & Kitchen – Valeriusstraat 85

Op de menukaart van bar Carter, vind je een divers aanbod aan fruitige gin-tonics. Van een frisse variant gebaseerd op cranberry en rozemarijn, tot een spicy GT met komkommer en zwarte peper. Neem plaats aan de bar of op het terras en laat je verrassen!

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

VALENTIJNSDAG IN ZUID: DINERTIPS

VALENTIJNSDAG IN ZUID: DINERTIPS

Valentijnsdag staat voor de deur! Met een avond romantisch dineren sla je nooit de plank mis. Gelukkig weten de horecaondernemers in Zuid ook wel raad met een beetje romantiek. Zij sloven zich uit in de keuken en jij kan pronken met het eindresultaat, een win-win...