Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

4 X TREAT YOURSELF IN ZUID

Gepubliceerd op: 23 oktober 2020

Nu er een heleboel aan de gang is waar we níks aan kunnen doen, laten we dan in ieder geval zorgen dat we alles halen uit de dingen waar we wél 100% invloed op hebben. Goed voor jezelf zorgen en jezelf af en toe een beetje pamperen: dat is iets dat te allen tijde kan! In dit artikel delen wij vier spots in Amsterdam-Zuid waar jij heerlijk in de watten gelegd wordt. Time to treat yourself!

 

MANICURE BIJ BEAUTY CLINICS LOTUS – KONINGINNEWEG 222

Beeld: Beauty Clinic Lotus

Je handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel en vooral nu het kouder wordt hebben ze het soms zwaar te verduren. Een periodieke manicurebehandeling is daarom absoluut geen overbodige luxe! Hoe heerlijk is het om zachte, stevige en verzorgd uitziende handen te hebben? Bij Beauty Clinic Lotus kun je uit verschillende manicurebehandelingen kiezen. Perfect voor als je even wat me-time in wilt plannen!

 

FRUITZUUR PEELING BIJ BLOY INSTITUTE – WILLEMSPARKWEG 168

Beeld: BLOY Institute

Geef jouw gezicht een lekkere opfrisbeurt bij BLOY Institute! Met een fruitzuurpeeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen de nieuwe, jongere huidcellen mooi aan de oppervlakte. Deze behandeling stimuleert celvernieuwing en dat draagt weer bij aan huidverjonging. Deze peeling maakt de huidstructuur fijner en egaler. Heerlijk om het najaar mee te beginnen! Boek jouw behandeling hier.

 

MASSAGE BIJ DOCTER FEELGOOD – GEORGE GERSHWINPLEIN 2

Beeld: Doctor Feelgood

Is er iéts ontspannener dan een goede massage? Als je jezelf eens écht goed wilt laten verwennen, ga dan langs bij Doctor Feelgood. Je kunt bij deze massagesalon op de Zuidas terecht voor een heleboel verschillende massages, zowel voor het lichaam als het gezicht. Benieuwd naar onze eigen ervaring? Die lees je hier!

 

WELLNESS BIJ SPA ZUIVER – KOENENKADE 8

Beeld: Spa Zuiver

Bij Spa Zuiver is het áltijd genieten! Relax in de traditionele Finse sauna of dompel jezelf onder in één van de aromabaden van Spa Zuiver! Op deze rustgevende plek kun jij even lekker bijtanken. Boek ook een aanvullende beautybehandeling om jouw dagje me-time helemaal compleet te maken.

 

Is dát even genieten! Geen zin om na zo’n ontspannen dagje zelf in de keuken te staan? Lees hier waar je in Zuid terecht kunt voor lekkere afhaal-/bezorgdiensten!

 

Tekst: Florentine Waller

Gedeeld

verder lezen