Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

16X NYE FEESTEN IN AMSTERDAM ZUID! 

Gepubliceerd op: 13 december 2018

Champagne

Om het oude jaar fantastisch af te sluiten en 2019 meteen goed in te luiden willen we natuurlijk wel op een leuk feestje staan! Gelukkig is er aan aanbod in Amsterdam Zuid geen gebrek en daarom hebben wij alvast zestien feestjes op een rij gezet. Waar gaan jouw voetjes van de vloer?

 

BAR LEIJTEN – SLUISSTRAAT 66

Bar Leijten NYE feesten

Beeld: Bar Leijten

Als je iets niet moet willen op oudjaarsdag, is je zorgen maken over lekkere happen, of er genoeg drank in je glas zit en of er voldoende gespreksstof is. Daarom organiseert Bar Leijten een geheel all-in entertainment programma met food en drinks voor 75 euro per persoon en daarbij wordt een gezellige Oud&Nieuw quiz georganiseerd!  

 

SPECIAL NYE MENU IZAKAYA ASIAN KITCHEN & BAR – ALBERT CUYPSTRAAT 2-6

Izakaya NYE Feesten

Beeld: IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Ben je opzoek naar een high-end beleving met spectaculaire gerechten? Sluit dan 2018 af bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar. Bij deze Aziatische parel aan het begin van de Albert Cuypstraat bruist het niet alleen van de champagne, maar ook van fantastisch culinaire klassiekers op 31 december! Gerechten als Chu-Toro Tataki en Langoustine Martini zorgen ervoor dat jij met voldoende energie de nacht weg kunt dansen op de deuntjes van de aanwezige DJ! 

  

CAFE VRIJDAG: NYE MIAMI VIES NYE – AMSTELDIJK 137

Café Vrijdag NYE feesten

Beeld: Café Vrijdag

Niets moet en alles mag bij Cafe Vrijdag tijdens NYE! Hier wordt gezorgd voor 50% mannen, 50% vrouwen, onbeperkt bier, wijn en fris en een thema waar je alle kanten mee op kunt maar niet aan vast zit! Heb jij zin om helemaal los te gaan op de grootste klappers uit de 70s, 80s, 90s en houseclassics? Koop dan je kaarten aan de bar!

 

 

VENSTER 33: MOULIN ROUGE NYE – EERSTE VAN DER HELSTSTRAAT

Venster 33 NYE

Beeld: Venster33

Ook Venster33 pakt uit met NYE! In het thema ‘Moulin Rouge’ mag je je helemaal laten gaan en aan vuurwerk, bubbels en oliebollen zal zeker geen gebrek zijn! Heb je een goede bodem nodig? Dan kun je hier vooraf dineren op z’n Frans. Jammie!

 

AN EXCLUSIVE NIGHT AT THE BUTCHER – ALBERT CUYPSTRAAT 129 

The Butcher NYE Feesten

Beeld: The Butcher

Oudejaarsavond vieren bij The Butcher betekent een avond in het Godfather thema. Dat betekent dat je avond gevuld wordt met volle glazen, goede happen, puur entertainment en uiteraard mogen de gangsters en elegante dames niet ontbreken. Voor 125 piek heb je een diner in Canapé style en onbeperkt drank. De dresscode is gangster. Keep it cool, keep it sexy, keep it chique! 

 

 
DE TULP: NEW YEARS JUNGLE BALL – MARIE HEINEKENPLEIN 33

De Tulp NYE feesten

Beeld: De Tulp

Ready to rumble in the jungle?? Dan wil je naar De Tulp! Het diner is bij deze spot al uitverkocht, maar het feest zal er daarom zeker niet minder om wezen! De line-up ziet er zeer tropisch uit, dus haast je naar het Facebook-event voor kaarten! 

 

ESCOBAR: FELIZ AÑO NUEVO – EEERSTE SWEELINCKSTRAAT 10

Escobar NYE feesten

Beeld: Escobar

Feest vieren met een Spaans randje doe je uiteraard bij Escobar! Hier wordt NYE gevierd met de vrienden van vrienden van Escobar, dus dat belooft een hoop gezelligheid! Gewapend met een fijne mix van 90’s, 00’s, classics en guilty pleasures gaan de voetjes hier zeker van de vloeg.

 

 

AUDIO OBSCURA –  BURGERWEESHUISPAD 100

Audio Obscura NYE feesten

Beeld: Audio Obscura

Bekend om de feestjes op onontdekte en vaak wat ongewone plekken, komt Audio Obcura deze jaarwisseling met een knalfuif vanuit een verlaten kantoorpand nabij het Olympisch Stadion. Met lokale toppers als Dekmantel Soundsystem, Gerard Janson en Cinnamon zal je het jaar 2019 zeker feestend van start laten gaan.

 

 

LA NOCHE BONITA – VAN WOUSTRAAT 2HS

Huis van Iemand Anders NYE feesten

Beeld: Huis van Iemand Anders

“NYE, oftewel het bal der teleurstellingen, zorgt jaar op jaar voor desillusies en anticlimaxen. Torenhoge verwachtingen transformeren traditiegetrouw in decepties,” aldus de organisatie van La Noche Bonita. Echter, bij deze happening in Het Huis van Iemand Anders kunnen de bezoekers wél een ongedwongen klapper van een fiesta verwachten!

 

 

CAFE DE PIJP KNALFUIF X BOOM FIESTA – FERDINAND BOLSTRAAT 17-19

Café De Pijp NYE feesten

Beeld: Café De Pijp

Zeven uur lang feesten, opladen aan de open bar en countdown met je vrienden inclusief oliebollen en bubbels; dát is het recept wat ze bij Café De Pijp hanteren tijdens hun oud en nieuw feest! Klinkt goed, toch? Na het diner kun je direct aan de bar het feest doorzetten en lekker vroeg pieken!  

 

 ATELIER SCHINKEL DAKLOOS – VALSCHERMKADE 16

Atelier Schinkel NYE feesten

Beeld: Atelier Schinkel

In Atelier Schinkel staat oudjaarsnacht in het teken van housemuziek in de breedste zin van het woord! Met een uiteenlopende line-up van Festimi Soundsystem, Thomas Hayat, KAMMA & MASALO’s tot zwaargewicht Serge. De house-liefhebber kan zijn geluk op met maar liefst vier ruimtes en twee dansvloeren!

 

 

DE DUVEL HAPPY NYE PARTY – EERSTE VAN DER HELSTSTRAAT 59-61

Duvel NYE feesten

Beeld: Duvel

Ben jij niet vies van een lekker oliebolletje en ouderwetse gezelligheid met vrienden? Bij Café De Duvel luid je het nieuwe jaar in met onbeperkt oliebollen eten, pop je champagne om middernacht en dans je de nacht lang op de swingende beats van DJ Norman.

 

 

ROAST ROOM: NYE DINNER & DANCE – EUROPAPLEIN 2

NYE Roast Room

Beeld: Roast Room

Ben je op zoek naar één plek waar je heerlijk kunt eten en daarna met de voetjes van de vloer kunt? Dan ben je bij The Roast Room aan het juiste adres! Je kunt hier terecht voor een driegangen diner inclusief partyticket. Zo kun je met een heerlijk gevuld maagje de champagneglazen laten toasten! Alleen een partyticket kopen kan overigens ook!

 

MOMO RESTAURANT, BAR & LOUNGE – HOBBEMAKADE 1

MOMO NYE

Beeld: MOMO Restaurant, Bar & Lounge

Gelegen op het randje van het Vondelpark is MOMO Restaurant, Bar & Lounge een ideale plek om het jaar af te sluiten en om middernacht de glazen met elkaar te heffen. De executive Chef van MOMO creëert dit jaar een shared dining concept van topkwaliteit. Ga jezelf te buiten aan heerlijke Toro tartar en Caviar, King Crab Tempura en andere fijne gerechten. Tip: we begrijpen dat het lastig wordt, maar probeer jezelf in te houden met al deze guilty pleasures want er mag die avond gedanst worden op de klanken die worden verzorgd door de DJ! 

 

 

NYE BIJ CAFÉ LUST – CORNELIS TROOSTSTRAAT 49

Café Lust NYE feesten

Beeld: Café Lust

Wil je zelf de touwtjes in handen houden deze NYE? Bij Café Lust wordt het feest op jouw manier! Ben je dus op zoek naar een plek om met jouw vriendengroep te gaan feesten, geef ze dan een belletje met jullie wensen. Ze hebben nu nog plek… Dus wees er snel bij!

 

FOEDERS NYE – CEINTUURBAAN 257H

Foeders NYE Feesten

Beeld: Foeders

Bij Foeders doen ze lekker normaal, dan doe je namelijk al gek genoeg. Niets geen speciaal oud en nieuw feestje, maar gewoon de gezelligheid die je van hen gewend bent!

 

Proost op een fantastisch uiteinde en een heerlijk 2019! 

 

Tekst: La Toya Sensen-Ramsahai & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

6X ZOMERFESTIVALS IN ZUID

De zomer komt eraan en dat betekent dat het festivalseizoen weer compleet losbarst. Amsterdam-Zuid zit vol met toffe locaties voor een leuk feestje

NIEUW IN ZUID – JUNI 2019

Nieuw, nieuw, nieuw: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Jullie vast ook niet, daarom delen wij maandelijks de nieuwste zaken en winkeltjes in Amsterdam-Zuid